Chapecoense voetbalshirts 2021-2022

De Braziliaanse voetbalclub Chapecoense heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe Chapecoense voetbalshirts 2021-202 gespresenteerd met de leus:”United by Green & White.'' In deze nieuwe tenues speelt de voetbalclub de Campeonato Brasileiro Série A en bekerwedstrijden gedurende 2021-2022. Associação Chapecoense de Futebol speelt haar thuiswedstrijden in de Arena Condá in Chapecó.

Chapecoense thuisshirt 2021-2022

Het Chapecoense thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer bijna volledig groen en wordt gekenmerkt door de all-over print op de mouwen. De print is geïnspireerd door de Braziliaanse cultuur, maar doet ook denken aan het logo van Umbro. Het logo van het Engelse sportmerk prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de club. Verder is het tenue ook uitgerust met witte accenten. Het tenue bevat een ronde, witte hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Het tenue bevat ook weer de logo's van verschillende sponsors: Aurora, Renovigi, Grupo Bugio, Sicoob MaxiCrédito en Unimed. Het broekje en de kousen van het thuistenue zijn ook groen. Het thuisshirt van het vrouwenelftal van de club heeft hetzelfde design, maar bevat dan een groene V-hals in plaats van een ronde hals.

Chapecoense uitshirt 2021-2022

Het Chapecoense uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De body van dit voetbalshirt is echter wit en de mouwen groen. De mouwen bevatten dezelfde print als het thuisshirt en worden afgesloten door een witte band. Ook de ronde hals is een combinatie van wit en groen. De logo's van alle sponsors staan in het groen op het uittenue en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Chapecoense voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Moccelin, Ramon, Santana, Busanello en andere spelers.

Chapecoense voetbalshirt bestellen

De Umbro Chapecoense voetbalshirts 2021-2021 kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van de tenues is € 89,95 voor volwassenen. Check in deze winkel ook goedkope t-shirts of een hoodie van de club. Directe levering!

Bestel je Chapecoense voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Chapecoense voetbalshirts 2021-2022

Chapecoense thuisshirt 2021-2022