14 mei 2018

Chapecoense thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Chapecoense voor het seizoen 2018-2019 is officieel gelanceerd. Dit in samenwerking met kledingsponsor Umbro. Het nieuwe thuisshirt van Chapecoense is te zien tijdens de wedstrijden in de Braziliaanse Série A. Chapecoense speelt haar thuiswedstrijden in de Arena Condá. Dit stadion biedt plaats aan 22.600 fanatieke supporters. Het nieuwe thuisshirt van de Braziliaanse club werd gelanceerd op 10 mei. Dit was niet zomaar een datum, de club bestond op 10 mei namelijk precies 45 jaar. Trainer Émerson Cris ziet zijn ploeg op dit moment op een 13e plaats in de Série A staan. Dit nieuwe shirt moet gaan zorgen voor de nodige overwinningen. Benieuwd naar het nieuwe thuisshirt van Chapecoense? Check de details hieronder!

Chapecoense thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Chapecoense is Umbro. Waar Umbro afgelopen seizoen koos voor een donkergroen thuisshirt, is het shirt voor 2018-2019 lichtgroen van kleur. Ook is er een schitterende all-over print aanwezig op de voorkant van het shirt. Het ACF, de initialen van de club staan hier in het all-over patroon. Wat ons betreft is dit schitterend gedaan. De club bestaat 45 jaar en aan de rechteronderkant van het shirt is dit dan ook te zien. Daar is het getal 45 te vinden. Het shirt is uitgerust met een V-hals. In deze hals is het logo van Chapecoense te vinden. Hierin staat het getal 45 geschreven. De mouwen van het shirt zijn voorzien van erg ruime biezen. Deze biezen zijn wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat de dubbele diamant van Umbro. Deze is wit van kleur. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van Chapecoense. Boven dit logo is één gouden ster te zien. Deze verwijst naar de winst van de Copa Sudamericana in 2016. Dit is de Zuid-Amerikaanse Europa League. Zuid Amerikaanse teams staan erom bekend dat ze veel sponsors op het shirt hebben staan. Dit geldt ook voor Chapecoense. Hoofdsponsor van de club is Aurora. Deze staat op de voorkant van het shirt. Op de mouwen staat ook een shirtsponsor namelijk Havan. Het nieuwe thuistenue van Chapecoense wordt gecompleteerd door een groen broek en groene voetbalkousen. Op de broek is het logo van Umbro, Chapecoense en Havan te vinden. Op de sokken is alleen het logo van de dubbele diamant te vinden. Het nieuwe thuistenue heeft in de eerste wedstrijd meteen zijn werk gedaan. Flamengo werd namelijk met 3-2 verslagen.

Chapecoense voetbalshirt bestellen

Helaas is het nieuwe thuisshirt van Chapecoense alleen te koop in de webshop van de Braziliaanse club. In DEZE WEBSHOP is het wel mogelijk om vele Zuid-Amerikaanse voetbalshirts te bestellen. Dit is inclusief de mogelijkheid om de shirts te laten bedrukken met u naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van u favoriete voetballers. Directe levering gegarandeerd!