Chapecoense voetbalshirts 2020-2021

De Braziliaanse voetbalclub Chapecoense heeft deze week in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenue spelen de Brazilianen de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende 2020-2021. Het was overigens niet toevallig dat de tenues van Chapecoense deze week gepresenteerd werden. De club bestond op 10 mei namelijk precies 47 jaar.

Chapecoense thuisshirt 2020-2021

Het Chapecoense thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen natuurlijk weer geheel groen en wordt gekenmerkt door de all-over print van een geometrische patroon, welke bestaat uit diagonale vlakken en ruiten, waarin dunne strepen zijn verwerkt. Daarnaast bevat het voetbalshirt van Chapecoense dit seizoen een horizontale, witte lijn over de borst en is het voetbalshirt uitgerust met een y-hals in het groen/wit. De rechterborst van het tenue bevat het logo van Umbro en de andere borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden in de Arena Condá speelt. De ster boven het logo verwijst naar de gewonnen Copa Sudamericana 2016. De onderkant van het tenue is uitgerust met een speciale badge met daarin de tekst: ‘’Somos Todos Chape’’ (We zijn allemaal Chape), welke de slogan van de Braziliaanse club is sinds de tragische vliegramp van 2016, waarbij 71 mensen (waaronder een groot deel van de selectie en staf) overleed. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Chapecoense uitshirt 2020-2021

Het Associação Chapecoense de Futebol uitshirt is dit seizoen wit met groene accenten. De zijkanten van het tenue bevatten een groene band en dit is ook de kleur van de ronde hals. De mouwen van het Chapecoense uitshirt zijn uitgerust met dezelfde all-over print als op het thuisshirt. De logo’s van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor de speciale badge aan de onderkant van het tenue. Het Chapecoense uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene details. Beide tenues bevatten in de nek nog een klein detail, namelijk het Umbro logo met een krans en de initialen van de Braziliaanse club: ACF.

Chapecoense voetbalshirt bestellen

De Chapecoense voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van de tenues is € 89,95 voor volwassenen. Check in deze winkel ook goedkope t-shirts of een hoodie van de club. Directe levering!

Bestel je Chapecoense voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Chapecoense thuisshirt 2020-2021