Brøndby IF  voetbalshirts 2020-2021

De Deense voetbalclub Brøndby IF heeft inmiddels ook in samenwerking met kledingsponsor Hummel de nieuwe Brøndby IF voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Deense Superligaen en beker dit seizoen.

Brøndby IF thuisshirt 2020-2021 

Het Brøndby IF thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen het iconische design. Het voetbalshirt is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de brede blauwe band over de borst. In deze band is het logo van sponsor Red Barnet verwerkt. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. De binnenkant van de hals is uitgerust met de bijnaam van de club: ‘’Yellow Blue Army.’’De mouwen van het Brondy IF uitshirt zijn uitgerust met de chevrons van Hummel. Deze trademark tekens zijn verdeeld in dunne strepen. Het logo van Hummel prijkt op de rechterborst en de linkerborst van het tenue bevat de officiële clubbadge. De sterren boven het logo verwijzen naar de tien kampioenschappen, waarvan de laatste dateert van 2005. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele chevrons aan de zijkanten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Brøndby IF uitshirt 2020-2021 

Het Brøndby IF uitshirt 2020-2021 is leger groen, geïnspireerd door de bijnaam van de club: ‘’Blue-yellow Army.’’ Het tenue bevat een design van verticale brede en dunne banen in twee tinten leger groen. Bovendien bevat het voetbalshirt fel gele accenten, welke te vinden zijn in de band aan de onderaknt van de mouwen en de taping aan de binnenkant van de hals, waarin ook weer de bijnaam van de voetbalclub verwerkt is. De logo’s van Hummel, de club en sponsor Red Barnet staat op dezelfde plek als op het thuistenue en dit tenue wordt compleet gemaakt door een leger groen voetbalbroekje met aan de zijkanten beige chevrons. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Brøndby IF voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lindstrom, Maxso, Hedlund, Pavlovic, Corlu, Uhre en nog meer spelers.

Brøndby IF voetbalshirt bestellen

De nieuwe Brøndby IF voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering! 

Bestel je Brondby tenue direct in deze SHOP!

Brondby If thuisshirt 2020-2021

Brondby IF uitshirt 2020-2021