9 augustus 2019

Brøndby IF voetbalshirts 2019-2020

Brøndby IF en kledingsponsor Hummel hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt de Deense club de wedstrijden in de Deense Superligaen, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. De club van trainer Alexander Zorniger eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek en speelt daarom ook Europees voetbal. In de derde voorronde van de Europa League verloor de club gisteren met 4-2 van de Portugese club Sporting Braga. Hummel is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de in 1964 opgerichte club. Check alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Brøndby IF thuisshirt 2019-2020

Het Brøndby IF thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het tenue is geheel geel en bevat blauwe details. Deze komen terug in de klassieke polokraag van het tenue in de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook de mouwen bevatten aan de zijkanten een blauwe strip. De rechterborst bevat het logo van Hummel en de chevrons, de trademarktekens van Hummel, zijn verwerkt in de taping aan de zijkanten van het tenue. De linkerborst bevat het logo van de club. Boven het logo van Brøndby IF staan twee sterren. Deze verwijzen naar de tien kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Arbejdernes Landsbank staat op het midden van de nieuwe voetbalshirts van Brøndby IF. De binnenkant van de hals bevat de leus van de club: "The pride is colossal.’’ Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/gele kousen.

Brøndby IF uitshirt 2019-2020

Het  Brøndby IF uitshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de verticale blauwe banen over de body van het shirt. De mouwen van het tenue zijn een donkerdere tint blauw en bevatten de chevrons van Hummel. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Brøndby IF tenues voor 2019-2020, welke gedragen worden door spelers als Wilczek, Mukhtar, Kaiser, Halimi, Tibbling, Uhre en nog meer spelers.

Brøndby IF voetbalshirt bestellen

De nieuwe Brøndby IF voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering! 

Bestel je Brondby tenue direct in deze SHOP!