1 november 2016

Bröndby IF voetbalshirts 2017

Bröndby en kledingsponsor Umbro hebben vorige week de nieuwe shirts voor 2017 gelanceerd. In deze shirts speelt Bröndby IF de wedstrijden in de Deense competitie gedurende komend seizoen. Brondby speelt geen Europees voetbal meer. In de voorronde van de Europa league werden de Denen uitgeschakeld door Panathinaikos. De Deense club maakte tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt bekend. We bespreken ze allebei hieronder.

Bröndby thuis shirt en tenue 2017

Het nieuwe Bröndby IF thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd geel en is voorzien van subtiele brede horizontale banen over het shirt. Daarnaast bevat het shirt zoals altijd blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de trademark strepen van kledingsponsor Hummel over de schouders en mouwen. De blauwe details komen bovendien terug in een verticale lijn onder de ronde hals. De rechter borst is uitgerust met het logo van Hummel, terwijl de andere borst het logo van de club bevat, die haar thuiswedstrijden speelt in het Brondby Stadion. Boven het logo staan twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de tien landskampioenschappen van de in 1964 opgerichte club. Per vijf kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd. Uiteraard is het nieuwe shirt ook uitgerust met speciale details. Zo staat aan de binnenkant van de kraag de tekst: ''Supra societaten nemo'' en in de blauwe band aan de onderkant van het shirt is de tekst: ''Fallesskab Siden 1964'' verwerkt. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten de gele chevrons van Hummel. De kousen zijn ook overwegend blauw.

Bröndby uit shirt en tenue 2017

Het nieuwe uitshirt van Bröndby IF heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is overwegend navy blauw met fel licht blauwe accenten, welke terug komen in de chevrons van Hummel, de bies aan de onderkant van de mouwen en de baan aan de onderkant an het shirt. De logo's van de club, Hummel en hoofdsponsor BET25.dk staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en ook dit shirt bevat een speciale tekst in de kraag en in de band aan de onderkant van het shirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen met fel licht blauwe details. 

Bröndby voetbalshirt kopen

Check hieronder de foto's van de nieuwe trikots van Brondby IF. In deze shirts spelen sterren als Pukki, Wilczek, Mukhtar en andere sterren. Deze shirts kan je vanaf nu voor een prijs van € 70,- kopen in deze STORE, evenals andere merchandising van de club!

Of check hier het unieke Bröndby IF retro shirt van COPA! 

Brondby -voetbalshirts -2016-2017

Brondby -shirts -2016-2017