22 mei 2020

Brondby IF Never Alone voetbalshirt 2020

De Deense voetbalclub Brøndby IF en kledingsponsor Hummel hebben afgelopen week en special edition voetbalshirt gepresenteerd, namelijk het ‘’Never Alone’’ voetbalshirt. Het shirt is door beide partijen gelanceerd met als bedoeling de supporters te laten zien dat zij niet alleen staan in de coronacrisis. Of het tenue ook komend seizoen gedragen wordt door Brøndby IF is niet bekend.

Het zogenaamde Brøndby IF Never Alone voetbalshirt is geheel navy blauw. De voorkant van het tenue is verdeeld in vier vlakken. Het vlak op de linkerbovenkant en rechteronderkant wordt gekenmerkt door de dunne verticale strepen. De twee andere vlakken zijn geheel marine blauw. Op de schouders staan de chevrons van Hummel in het geel. Deze trademark tekens zijn weer verdeeld in dunnere strepen. Op de borst staan de logo’s van Hummel en de in 1964 opgerichte club. Boven het logo van Brøndby IFstaan twee sterren, welke verwijzen naar de tien Deense landskampioenschappen. Op het midden van het voetbalshirt staat de tekst ‘’Aldrig Alene’’ (Nooit alleen). Verder bevat het tenue een ronde hals, waarin de naam van de club ook is verwerkt. We hebben ook nog een reactie van marketing manager Thomas Skov: ‘’We krijgen in deze tijd veel aanvragen van onze fans om de club te helpen. We missen allemaal de wedstrijden, de sfeer in het stadion, en de fans weten ook dat als er niet gevoetbald wordt, de club grote verliezen maakt. Om deze reden hebben we een speciaal voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue symboliseert de steun en onze fans. Inmiddels zijn er al meer dan 35.000 shirts besteld door de supporters van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het limited edition voetbalshirt van Brøndby IF!

Dit voetbalshirt kun je alleen in de officiële fanshop van de Denen bestellen. Op zoek naar andere voetbalshirts van de club? Check het in deze winkel!