15 juli 2017

Brondby IF thuisshirt 2017-2018

De Deense club Brondby IF heeft deze week het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit shirt speelt Brondby de wedstrijden in de Deense Superligaen, de beker en in Europa gedurende 2017-2018. Brondby IF eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Deense competitie, waardoor het dit seizoen weer Europees voetbal speelt. Het Deense sportmerk Hummel is kledingsponsor van de Deense club en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het shirt van de club. Check hieronder alle details over het nieuwe thuisshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Brondbystadion en onder leiding staat van trainer Alexander Zorniger.

Brondby IF thuis shirt en tenue 2017-2018

Het Brondby shirt is zoals altijd in stijl van de clubkleuren van de Deense club en is geïnspireerd door het het Deense leger en het klaarmaken van het leger voor de strijd. Op de borst bevindt zich dan ook een print van een schild en de contouren van spieren. De body van het shirt is geel en de mouwen zijn overwegend blauw met een gele bies aan de onderkant. Ook de chevrons van Hummel over de schouders en mouwen zijn geel. De mouwen van het nieuwe shirt bevatten dunne strepen. Deze strepen staan symbool voor de sterke band die men binnen de club heeft. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met v-hals met daaronder een vierkant. Het logo van de in 1964 opgerichte club prijkt op de linker borst. Boven het logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de tien kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Denemarken een ster aan het logo worden toegevoegd. De andere borst is uitgerust met het logo van Hummel en sponsor Arbedjedernes Landsbank versiert het midden van het voetbalshirt. Een speciaal detail is terug te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hier staat namelijk het motto van de club: ''Supera Sociatatem Nemo'' (Niemand is groter dan de club). Het nieuwe Brondby tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele chevrons. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Hummel. De kousen hebben eenzelfde kleurencombinatie.

De nieuwe Brondby voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Pukki, Wilczek, Mukhtar, Norgard en John Larsson.

Brondby IF voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Brondby IF kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 66,95. In deze winkel kan je het nieuwe shirt van Brondby ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Directe levering en gratis verzending!

Scoor het nieuwe shirt DIRECT in deze SHOP!