22 september 2015

Bröndby IF uitshirt 2015-2016

Brondby en Hummel hebben het nieuwe uitshirt van de Deense club officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Bröndby de uitwedstrijden in de Deense Superligaen gedurende het seizoen 2015-2016. Het Deense sportmerk Hummel is kledingsponsor van de club en Bet25.dk is hoofdsponsor van de club, die vorig seizoen als derde eindigde in de Deense competitie en haar thuiswedstrijden speelt in het Bröndby Stadion.

Bröndby IF uittenue 2015-2016

Het nieuwe Bröndby IF uitshirt 2015-2016 is overwegend groen. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de club dat Bröndby IF een groen uitshirt heeft. Groen is een combinatie van de clubkleuren van de club: blauw en geel. Het nieuwe uitshirt bevat twee tinten groen en wordt verder gekenmerkt door de diagonale strepen over het shirt.  Over de mouwen lopen de trademark strepen van Hummel en het logo van het Deense merk staat op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de in 1964 opgerichte club. Boven dit logo prijken twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de tien landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag een club in Denemarken een ster aan het logo toevoegen. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor BET25.DK. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant het logo van subsponsor Arbejdernes Landsbank. Het nieuwe Bröndby uittenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten de trademark tekens van Hummel en op de pijpen de logo's van Hummel en de club. De kousen zijn ook groen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Bröndby voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Agger, Elmander, Pukki en Kahlenberg zullen spelen dit seizoen.

Bröndby voetbalshirt 2015-2016 kopen

De Bröndby voetbalshirts 2015-2016 kan je voor volwassenen en kinderen kopen in de Bröndby Unisportstore. Twee weken geleden lanceerde het Nederlandse voetbalmerk in samenwerking met de Deense club een uniek retro shirt, wel gebaseerd is op het voetbalshirt van de club uit de jaren '70. Deze kan je vanaf nu bij Sportus.nl kopen. Check ook het overzicht van alle beschikbare Bröndby producten hiernaast of hieronder!

Heb je een mening over het nieuwe shirt? Deel het hieronder!

Brondby -away -shirt -2015-2016

Brondby -IF-uitshirts -2015-2016