Bristol City voetbalshirts 2020-2021

Bristol City heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze teneus speelt de club haar wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup in 2020-2021. De club speelt al vele jaren op het tweede niveau van Engeland. Waar de club vorig seizoen zelf verantwoordelijk was voor de productie van de tenues, heeft de Engelse club dit seizoen weer een samenwerking met een kledingsponsor. Het Deense sportmerk Hummel is vanaf dit seizoen namelijk de nieuwe kledingsponsor van ''The Robins.''

Bristol City thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Bristol City thuisshirt 2020-2021 wordt zoals ieder jaar gekenmerkt door de rode kleur. Het nieuwe shirt heeft een veel besproken design. Het nieuwe thuistenue is namelijk een eer aan ‘’de Ashton Gate Eight.’’ In 1982 verscheurden acht mannen hun contract bij Bristol City om de club te redden van faillissement. Vandaar heeft kledingsponsor Hummel gekozen voor een retro thuisshirt. De bekende chevrons van Hummel zijn terug te vinden op de mouwen van het shirt. Zowel de kraag als de biezen van de mouwen zijn wit van kleur, met verschillende dunne rode lijnen. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Hummel. Deze is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Bristol City. Mansion Bet is de hoofdsponsor van de Engelse club. Ook deze staat in witte letters op het midden van het shirt. In de achterkant van de kraag staat een speciale acht. Dit is een verwijzing naar de Ashton Gate Eight. Het nieuwe thuistenue van Bristol City wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en rode kousen. Hierop zijn ook uitingen van de club en sponsor te vinden.

Bristol City uitshirts 2020-2021 

Het Bristol City uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het voetbalshirt dat werd gedragen in het seizoen 1994-1995. Het shirt wordt gekenmerkt door de paarse kleur met groene details. Over de body van het shirt loopt een opvallende all-over print. Deze print doet denken aan de bekende print van adidas, welke bijvoorbeeld werd gebruikt bij het Nederlands Elftal voetbalshirt van 1988. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn fluorerend groen. Dit geldt ook voor de omlijning van de polo kraag van het shirt. Op de rechterborst staat het logo van Hummel. Het logo is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Bristol City. Dit betreft het logo dat vorig seizoen werd gelanceerd door de Engelse club. Bristol City heeft ook een nieuwe kledingsponsor. Gokbedrijf Mansion Bet staat voor het eerst op de tenues van Bristol City. Het nieuwe uittenue van Bristol City wordt gecompleteerd door een groene voetbalbroek, met aan de zijkant chevrons en witte voetbalkousen. Bristol City heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Qua kleuren heeft dit voetbalshirt veel weg van de kleuren van het thuisshirt. Het Bristol City 3e shirt is overwegend wit met een ronde hals in het rood/wit en rode mouwen met aan de onderzijde een witte band. Over de body bevindt zich een all-over print. In deze print zijn de namen van maar liefst 5434 supporters van de club verwerkt. Dit betreffen de namen van de supporters die al vroegtijdig hun seizoenkaart verlengden tijdens de coronacrisis. De binnenzijde van het voetbalshirt bevat aan de onderkant de tekst: ''Thank you for your support.'' De logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op de andere twee voetbalshirts en dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en witte kousen. 

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Bristol City alleen te bestellen in de webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de club? Check het in deze winkel! 

Bristol City thuisshirt 2020-2021

Bristol City uitshirt 2020-2021

Bristol City 3e shirt 2020-2021