26 april 2016

Bristol City thuisshirt 2016-2017

Bristol City is de eerste club in de Championship die het voetbalshirt voor 2016-2017 heeft gelanceerd. Vandaag hebben de club en kledingsponsor Bristol Sport het nieuwe thuisshirt voor 2016-2017 bekend gemaakt. In dit shirt speelt de club de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in Ashton Gate. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe voetbalshirt, welke een opvallend kenmerk heeft.

Birstol City thuistenue 2016-2017

Zoals altijd is het Bristol City voetbalshirt geheel rood. Dit jaar is het shirt uitgerust met een ronde hals. De achterkant van deze ronde hals bevat een speciaal design van dunne rode en witte strepen. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een brede witte strip. Daaronder bevinden zich dunnere witte strepen. Op de borst staan de logo's van de club en Bristol City en op het midden van het shirt staat de nieuwe hoofdsponsor van de Engelse club: LANCER SCOTT. Verder bevat het shirt ter hoogte van beide schouders een hashtag op het shirt: #MakingBristolProud & #BristolCity. Hiermee is de club de eerste Engelse club die een hashtag in het voetbalshirt verwerkt heeft. Verder bevat de onderkant van het shirt de bijnaam van de club: ''The Robins''. Deze bijnaam is geborduurd. De bovenkant van de achterkant van het shirt bevat een afbeelding van Ashton Gate, welke gerenoveerd is en plaatst biedt aan 27.000 toeschouwers. Bovendien bevat de achterkant van het Bristol City shirt de naam van subsponsor Popular Insulation. Het nieuwe Bristol City thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte details. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue van de Engelse club, waar spelers als Flint, Tomlin en Kodija spelen.

Bristol City shirt kopen

Het nieuwe Bristol City voetbalshirt kan je vooralsnog alleen in de officiƫle clubshop kopen en wellicht vanaf deze zomer bij Subside Sports. Mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan gerust een e-mail en wij gaan ons best voor je doen!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Bristol -City -thuis -shirt -2016-2017

Bristol -city -voetbalshirt -detail

Bristol -city -voetbalshirt -detail -2

Bristol -city -shirt -detail -3