29 juni 2017

Bristol City thuisshirt 2017-2018

Bristol City heeft inmiddels ook het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Engelse club de Championship en FA Cup thuiswedstrijden in Ashton Gate gedurende 2017-2018. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt van de Engelse club.

Het Bristol City thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de dunne witte pinstripes over het shirt. Ook de v-hals van het shirt is wit en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Zowel de hals als de bies bevat ook nog een subtiele rode lijn. De rechter borst van het tricot is uitgerust met het logo van kledingsponsor BRISTOL SPORT en de andere borst bevat het logo van de in 1897 opgerichte club. Hoofdsponsor LANCER SCOTT versiert het midden van het tenue. Het nieuwe thuistenue van Bristol City wordt gecompleteerd door een wit broekje en rode of witte kousen. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Tomlin, Flint, Diédhoe en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt!

Vooralsnog is het nieuwe Bristol City shirt alleen te koop in de clubshop van de club. Ben je niet in de gelegenheid deze te kopen? Stuur ons gerust een e-mail en wij proberen je te helpen. Andere shirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in deze online winkel