22 juni 2018

Bristol City voetbalshirts 2018-2019

Vandaag zijn de nieuwe voetbalshirts van Bristol City officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Bristol City aankomend seizoen tijdens de wedstrijden in de Championship en tijdens het befaamde Engelse beker toernooi de FA Cup. Thuiswedstrijden speelt Bristol City in het Ashton Gate stadion. Dit stadion biedt plaats aan 21.000 supporters. De selectie van de huidige trainer Lee Johnson gaat er aankomend seizoen alles aan doen om in deze nieuwe shirts promotie naar de Premier League af te dwingen. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Bristol City? Check ze hieronder!

Bristol City thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als afgelopen seizoen is het nieuwe thuisshirt van de Engelse club rood van kleur. Echter wordt het shirt dit seizoen versierd met witte details. Op de voorkant van het shirt loopt een brede horizontale baan deze is wit van kleur. In deze baan zijn ook de logo’s van de plaatselijke kledingsponsor, BRISTOL SPORT en het logo van de Engelse voetbalclub. De hals ziet er erg klassiek uit en wordt versierd met een subtiele rode en witte lijnen patroon. Deze lijnen zijn erg dun en wisselen elkaar meerdere keren af. Dit zelfde patroon komt terug in de biezen van de mouwen van het shirt. Op de voorkant van het shirt is ook een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Dunder staat voor het eerst op het shirt van de Engelse club. Natuurlijk is dit gedaan in de stijl van het thuisshirt voor het seizoen 2018-2019. De naam van de sponsor is wit. Het nieuwe thuistenue van Bristol City wordt gecompleteerd door een witte broek en rode voetbalkousen.

Bristol City uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de club uit Bristol is gebaseerd op hetzelfde design als het thuisshirt van de club. Het nieuwe uitshirt heeft echter een witte basis en wordt versier met verder zwarte details. Dit geldt ook voor de horizontale baan op de voorkant van het shirt. In deze zwarte baan is ook het logo van de kledingsponsor BRISTOL SPORT te zien. Dit logo is wit van kleur. Het grootste verschil met het thuisshirt is het logo van de club. Het logo uit de jaren ’80 is namelijk gebruikt voor het uitshirt. In dit tijdperk werd de League Cup gewonnen en promoveerde Bristol City voor het eerst naar de Championship, het tweede niveau van Engeland. Ook het strepen patroon rond de kraag en de biezen komen terug in het uitshirt. Dan zijn de kleuren echter wit en zwart. Het nieuwe uittenue van Bristol City wordt afgemaakt met een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Bristol City voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Bristol City zijn op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Engelse voetbalclubs? Bekijk dan het overzicht van beschikbare shirts in DEZE WEBSHOP. Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballers in Engeland. Directe levering gegarandeerd!