23 augustus 2016

Bristol City uitshirt 2016-2017

Het Bristol City uitshirt 2016-2017 is gelanceerd. Bristol City zal dit shirt dragen gedurende Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in het seizoen 2016-2017. Het Bristol City voetbalshirt is het eerste shirt ooit waar social media #hashtags op terugkomen. Het voetbalshirt is ontworpen door Bristol Sport. Opvallend is dat het nieuwe uitshirt zowel door Bristol's City voetbalteam als rugbyteam gedragen gaat worden. Niet voor niets werd het shirt gepresenteerd onder het mom van 'Bristol together'.

Bristol City voetbalshirt en rugybshirt 2016-2017

Het Bristol City uitshirt 2016-2017 is overwegend geel/goud van kleur. Daarnaast is het nieuwste voetbalshirt van The Robins in het bezit van blauwe details. Zo loopt langs de zijkanten een blauwe verticale bies. Ook de mouwen en schouders zijn blauw. Het shirt kent verder een ronde hals. De hals is aan de voorkant geel, maar langs de zijkanten komt echter een gestreept geel-blauw design terug. Tevens bevat de achterkant van de hals een belangrijk detail.  Hier is namelijk een afbeelding van Ashton Gate zichtbaar, welke gerenoveerd is en plaatst biedt aan 27.000 toeschouwers. Een ander opvallend detail is zichtbaar op beide schouders. Op de schouders van het shirt staan de hashtags #MakingBristolProud en #BristolCity gedrukt. Het logo van kledingsponsor Bristol Sport komt in het blauw terug op de rechterborst. Het clublogo is gepositioneerd op de linkerborst. Het logo bevat niet de traditionele kleuren, maar past zich aan, aan de kleuren van het shirt. Het nieuwe uittenue van deze Championship club wordt gecomplementeerd door een blauw short en gele kousen. Check hieronder foto's van het nieuwe Bristol City uittenue.

Bristol City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bristol City voetbalshirt kan je vooralsnog alleen in de officiële clubshop kopen en wellicht vanaf deze zomer bij Subside Sports. Mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan gerust een e-mail en wij gaan ons best voor je doen!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Bristol City Uitshirt 2016-2017

Bristol City Uitshirt 2016-2017 2