3 mei 2017

Bristol City uitshirt 2017-2018

Bristol City heeft haar nieuwe uitshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt de Engelse club de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. De club heeft een lokale kledingsponsor, Bristol Sport. In samenwerking met het merk heeft de club een opvallend uitshirt gelanceerd. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de Engelse club!

Het nieuwe uitshirt van Bristol City is geheel paars en bevat een kleine v-hals met subtiele witte lijn. De zijkanten van het nieuwe shirt zijn uitgerust met een dunne groene lijn. Op de borst prijken de logo's van de kledingsponsor en Bristol City. Hoofdsponsor Lancer Scott versiert het midden van het nieuwe tenue van Bristol City. Opvallend genoeg wordt het nieuwe tenue van de club van trainer Lee Johnson gecompleteerd door een fel groen voetbalbroekje en witte kousen. Komend seizoen zullen ''The Robins'' in de uitwedstrijden dus hoe dan ook opvallen. Check ook het nieuwe thuisshirt. 

Vooralsnog is het nieuwe Bristol City shirt alleen te koop in de clubshop van de club. Ben je niet in de gelegenheid deze te kopen? Stuur ons gerust een e-mail en wij proberen je te helpen. Andere shirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in deze online winkel

Heb je een mening over het nieuwe voetbalshirt van Bristol City? Deel het hieronder!