22 juni 2017

Brentford voetbalshirts 2017-2018

Championship club Brentford FC heeft in samenwerking met adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze shirts speelt Brentford de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Brentford eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Championship, dus komt ook komend seizoen weer uit op het tweede niveau van Engeland. De club en adidas lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. Beide nieuwe shirts bevatten het nieuwe logo van de club. Check hieronder de details.

Brentford thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Brentford thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de witte en rode, verticale banen over het shirt. De mouwen van het tenue zijn rood en worden afgesloten door een zwarte bies. Ook de v-hals van het voetbalshirt zijn zwart. Verder zijn de schouders uitgerust met drie witte strepen van adidas. Het performance logo van het Duitse sportmerk prijkt i het zwart op de rechter borst. Adidas verzorgt sinds het seizoen 2013-2014 de tenues van ''The Bees.'' Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot en met het seizoen 2018-2019. De andere borst bevat het nieuwe logo van Brentford en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor LEOVEGAS. Het Brentford tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de zijkanten witte strepen. De kousen zijn een combinatie van rood, wit en zwart.

Brentford uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Brentford uitshirt voor 2017-2018 is overwegend donker groen en bevat een brede v-hals. De adidas trademark strepen staan op dit shirt ana de zijkanten en de logo's van de club, adidas en LeoVegas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met groene accenten.

Zoals alle tenues van adidas zijn de Brentford tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Peleteiro, Judge, Egan, Vibe en andere sterren.

Het nieuwe Brentford shirt kan je alleen kopen in de clubshop. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com). Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze online voetbalwinkel!