Brentford FC voetbalshirts 2020-2021

Brentford en kledingsponsor Umbro hebben vandaag de nieuwe Brentford voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. De club miste op een haar na promotie naar de Premier League. In de finale van de play-offs was Fulham de sterktste. In deze nieuwe tenues spelen ‘’The Bees’’ de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Brentford speelt haar thuiswedstrijden in Griffin Park en Umbro is de kledingsponsor van de club van trainer Thomas Frank. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2019 en beide partijen hebben een contract tot 2023.

Brentford thuisshirt 2020-2021

Het Brentford thuisshirt 2020-2021 wordt ook dit seizoen weer gekenmerkt door het traditionele design. Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen, welke geflankeerd worden door dunne, zwarte lijnen. De kleur zwart komt ook terug aan de zij- en achterkant van e v-hals. De mouwen van het Brentford thuisshirt zijn rood. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro in het zwart en de andere borst bevat het clubembleem. Sponsor Utilita prijkt op het midden van de tenues. De energieleverancier is vanaf dit seizoen de nieuwe shirtsponsor van ''The Bees.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. De kousen van het tenue zijn zwart met op het midden een rode band.

Brentford uitshirt 2020-2021

Het Brentford uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel grijs en bevat op de body een melange achtige print. De logo’s van de club en de sponsors op het tenue zijn wit. De mouwen zijn ook grijs met een dunne diagonale rode band. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje met een dunne rode lijn aan de achterzijde. De kousen zijn rood met net boven het midden een grijze band en daaronder in het wit het Umbro logo. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Brentford voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Watkins, Benrahama, Jansson, Mbeumo, Dasvila, Henry en andere spelers.

De nieuwe Brentford FC voetbalshirts voor 2020-2021 kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Engelse club kopen. Ben je op zoek naar een ander voetbalshirt voor 2020-2021? Bestel het exclusief in deze winkel! Directe levering. 

Brentford thuisshirt 2020-2021

Brentford uitshirt 2020-2021