Brentford FC derde wedstrijdshirt 2021-2022

Brentford heeft het derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Engelse kledingsponsor Umbro. Brentford is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Engelse Premier League, en begon het seizoen erg sterk met een overwinning op de Londense topclub Arsenal. Dit nieuwe derde wedstrijdshirt wordt gedragen in de Engelse Premier League, FA Cup en de Carabao Cup gedurende het aankomende seizoen. Umbro, verantwoordelijk voor het design van het nieuwe derde wedstrijdshirt, staat sinds 2019 op het shirt van de Engelse club en beide partijen hebben een contract tot 2023.

Brentford derde wedstrijdshirt 2021-2022

Een nieuw derde wedstrijdshirt voor Brentford, net als afgelopen seizoen wordt het derde wedstrijdtenue van Brentford gekenmerkt door een witte basiskleur. Het shirt is uitgerust met een ronde hals. Deze heeft de claret kleur. Vertaald naar het Nederlands is dit de rode wijn kleur. Deze kleur komt ook terug in de biesjes aan de aan de onderkant van de mouwen. Deze wordt gecombineerd et blauw en een zalmachtige kleur. Ook de sponsoruiting van de Engelse shirtsponsor Umbro is claret van kleur. De dubbele diamant van Umbro staat op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt de monochrome clubbadge van Brentford. Centraal op het shirt staat de naam van de hoofdsponsor. Hollywood Bets staat in zwarte letters op het shirt. De ster, het logo van de gok site, staat boven de naam van het bedrijf. Hollywood Bets is de nieuwe hoofdsponsor, sinds dit seizoen vervult het deze functie op het shirt van de Engelse promovendus. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop zijn ook uitingen van kledingsponsor Umbro en de clubbadge van Brentford terug te vinden. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen gaat worden door Toney, Dervisoglu, Wissa, Dasilva, Ajer, Pinnock en alle andere sterspelers van Brentford FC

Brentford voetbalshirts bestellen

Op dit moment zijn de voetbalshirts van Brentford FC alleen te bestellen in de officiële webshop van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Premier League clubs? Check dan de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete speler van de Engelse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Premier League voetbalshirts in DEZE SHOP