Tatoeages van Brenford FC fans op nieuwe warming-up shirts

Clubliefde kan verschillende vormen aannemen, maar de ultieme vorm van clubliefde tonen is toch wel een tattoo laten zetten van je favoriete voetbalclub. Brentford en kledingsponsor Umbro hebben afgelopen weekend een ode gebracht aan alle supporters die een tattoo van de club hebben. Deze tatoeages vormen namelijk de inspiratie van de nieuwe trainingscollectie, die door de selectie van Brentford FC wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. De collectie bevat een tweetal nieuwe trainingstenues met als thema ''How deep is your love''.

In april 2022 werd de ''How deep is your love'' campagne in het leven geblazen en riep Brenford FC de fans op om het verhaal achter hun clubtatoeage te delen. Van de meest aangrijpende verhalen en tattoo ontwerpen zijn designs gemaakt, die verwerkt zijn in de nieuwe Brentford trainingsshirts. Deze trainingsshirts bevatten een all-over print van verschillende tatoeages. De meeste tatoeages zijn geïnspireerd door het huidige clublogo, een oud logo of de bijnaam van de club: ''The Bees'' of een gebeurtenis in de rijke historie van de club. De blauwe warming-up shirts worden door het mannenteam gedragen en de roze tenues door het vrouwenelftal van Brentford. De trainingsshirts bevatten een ronde hals en op de borst staan de logo's van de club en Umbro. De collectie heeft overigens ook een Nederlands tintje. De trainingsshirts zijn namelijk ontworpen door Floor Wesseling van BloodIn BloodOut, dat bekend staat om het mixen van het voetbalshirts. Het merk maakt bijvoorbeeld mash up voetbalshirts, die een combinatie zijn van voetbalshirts die een speler tijdens zijn carriere gedragen heeft of voetbalshirts van teams die concurrenten van elkaar zijn of juiste warme banden met elkaar hebben.

Check hieronder de foto's van de vette Brentford X Umbro ''How deep is your love'' collectie. Helaas kun je deze collectie alleen bestellen in de officiële fanshop van Brentford FC. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de Premier League club? Check het in deze fanshop!

Brentford warming-up shirt met tatoeage fans

Tatoeages van Brenford FC fans op nieuwe warming-up shirts

Tatoeages van Brenford FC fans op nieuwe warming-up shirts

Tatoeages van Brenford FC fans op nieuwe warming-up shirts