Brentford FC thuisshirt 2019-2020

De Engelse club Brentford FC en Umbro hebben vorige week het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. Dit betreft het tenue waarin de club uit de gelijknamige stad de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden speelt op Griffin Park gedurende 2019-2020. De club van manager Dean Smith eindigde afgelopen seizoen op een keurige elfde plaats en speelt daarom dit seizoen ook weer op het tweede niveau van Engeland. Umbro is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Championship club. Beide partijen tekenden in mei een contract voor de duur van vier seizoenen.

Brentford FC thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Brentford FC thuisshirt voor 2019-2020 wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. Het tenue bevat verder een toelopende V-hals in het zwart en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met zwarte details. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant ook rood/witte banen. Verder is het tenue uitgerust met een wit vlak, waarin de namen en nummers staan. In de nek is een tekst verwerkt: ''Farewell Griffin Park.'' De club verhuist komend jaar namelijk naar het Brentford Community Stadium. Op de borst van het tenue staan de logo's van de club en Umbro en op het midden van het Brentford FC tenue staat het logo van hoofdsponsor Ecoworld. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een rode strip. De kousen van het thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant een rode band.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Brentford FC tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Maupay, Barbet, Benrahma, Jeanvier en nog meer spelers.

Brentford voetbalshirt kopen

Het nieuwe Brentford FC voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Engelse club kopen. Ben je op zoek naar een ander voetbalshirt voor 2019-2020? Bestel het exclusief in deze winkel! Directe levering. 

Brentford voetbalshirt 2019-2020