27 maart 2018

Brazilië sterrenprint trainingsshirt 2018-2019

De Braziliaanse voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe pre-match top gelanceerd. Nike is al sinds 1996 verantwoordelijk voor het design van de shirts van ‘’A Selecao’’ Dit flitsende trainingsshirt is te zien tijdens de warming-up van de spelers op het WK in Rusland. En wordt dus niet gedragen tijdens de wedstrijden zelf. Brazilië was één van de eerste ploegen die zich plaatste voor het WK in Rusland. De Brazilianen kunnen zich al voorbereiden op dit eindtoernooi sinds maart 2017. Brazilië speelt op het WK tegen Zwitserland, Costa Rica en Servië. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule E. De selectie van Brazilië valt altijd erg op tijdens de wedstrijden, met geweldige acties en het schitterend Braziliaans voetbal. In deze pre-match top valt de selectie al op voordat de wedstrijd begint. Wanneer de spelers het veld opkomen gaat alle aandacht uit naar de Braziliaanse selectie. Dit komt door het schitterende design dat Nike heeft meegegeven aan dit trainingsshirt. Ook tijdens de warming-up voor de wedstrijden in de Copa America 2019 gaan we dit shirt zien. Nieuwsgierig naar de details van het nieuwe trainingsshirt? Check ze hieronder!

Brazilië pre-match top 2018-2019

Het nieuwe trainingsshirt van Brazilië heeft een erg flitsend all-over design. Over het shirt loopt een erg gave sterren zigzagprint. Veel Braziliaanse supporters hoopten dat deze print ook terug zou komen in het thuisshirt van de natie. De basiskleur van het shirt is donker navy groen. Natuurlijk zijn er op het shirt ook vele gele accenten te zien. Nike heeft het shirt voorzien van een ronde hals. Deze hals wordt versierd met een subtiele gele rand. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te zien. Deze bekende swoosh is geel van kleur. Op de linkerkant van de borst is het logo van de Braziliaanse voetbalbond te zien. Boven deze badge prijken 5 sterren. Deze 5 sterren staan voor de 5 keer dat Brazilië wereldkampioen werd. Brazilië is natuurlijk één van de favorieten voor de eindzege en eigenlijk wordt het ook wel tijd voor het 6e wereldkampioenschap van Brazilië. De laatste keer dat Brazilië wereldkampioen is geworden was in 2002. In de huidige selectie is er meer dan genoeg talent aanwezig om dit jaar weer een gooi te doen naar de titel. Daniel Alves, Marcelo, Willian, Coutinho, Neymar, Firminho en Gabriel Jesus zijn de kern van de selectie. Al deze spelers gaan zich voor de wedstrijden opwarmen in dit flitsende shirt. Tijdens de kwalificatie voor het WK in Rusland ging het de Zuid-Amerikanen goed af. Ze speelde een sterke kwalificatie en waren in maart 2017 (!) al geplaatst voor het WK. Het land werd natuurlijk eerste in de kwalificatie met 10 punten meer dan Uruguay. Van de 18 wedstrijden verloren de Brazilianen alleen de eerste wedstrijd tegen Chili verder werden er 12 wedstrijden gewonnen en 5 gelijk gespeeld. Tijdens de warming-up wordt dus dit trainingsshirt gedragen. Welke broek en kousen gedragen worden hangt er van af. Er wordt namelijk dezelfde broek en kousen gedragen als van het wedstrijdtenue van die dag. Dit gaat bij het thuisshirt om een blauw voetbalbroekje en witte kousen. Bij het uitshirt gaat het om zowel een blauw voetbalbroekje als blauwe kousen. Bij de nieuwe voetbalbroekjes van Nike zitten er aan de zijkanten geen naden. Hierdoor kunnen de spelers zich nog vrijer bewegen. Check ook de details van het thuisshirt en uitshirt van Brazilië.

Net zoals bij alle shirts van Nike wordt ook bij deze pre-match top gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers zich optimaal kunnen voorbereiden op de wedstrijden tijdens het WK in Rusland.

Brazilië voetbalshirts kopen

Het is vanaf nu mogelijk om het nieuwe trainingsshirt van Brazilië te kopen in de officiële NIKE SHOP. Op dit moment is het trainingsshirt alleen te koop voor volwassenen. Het shirt kost € 55,-. In de onderstaande winkel is het mogelijk om verschillende Brazilië fan-artikelen te kopen. Dit gaat om zowel fan T-shirts, Vlaggen en andere merchandise van ‘’A Selecao.’’ Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Brazilië merchandise in DEZE WINKEL