3 juni 2016

Bournemouth AFC thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Bournemouth thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door JD Sports en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt AFC Bournemouth de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2016-2017 in Dean Court. Bournemouth is afgelopen seizoen als zestiende geëindigd in de Premier League, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau zal acteren. Het nieuwe shirt van ''The Cherries'' heeft het klassieke design, zoals we dat kennen van de club. We bespreken het nieuwe shirt hieronder.

AFC Bournemouth thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AFC Bournemouth shirt voor 2016-2017 bevat zoals altijd verticale zwarte en rode banen over het shirt. Dit jaar is het voetbalshirt uitgerust met een klassieke polo kraag in dezelfde kleuren. De mouwen zijn overwegend rood en bevatten aan de onderkant een zwart golvend vlak met een subtiele gouden lijn. Dit vlak komt terug over de schouders en mouwen, waar het ook is uitgerust met een gouden lijn. Het logo van kledingsponsor JD Sports staat zowel op de mouwen als op de rechter borst. JD Sports is sinds 2015 kledingsponsor van de club. In de periode hiervoor was de sportketen dit ook, maar werd er een ander merk gebruikt: CARBRINI. Carbrini was sinds 2011 kledingsponsor van de Engelse club. De linker borst is uitgerust met het embeel van de club en op het midden van het voetbalshirt van Bournemouth prijkt het logo van Mansion Group, welke ook sinds 2015 hoofdsponsor is van de club. Het nieuwe tenue van ''The Cherries'' wordt gecompleteerd door een overwegend zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten en de onderkant van de mouwen een rode strip. Ook deze zijn uitgerust met subtiele gouden lijntjes. Dit design komt ook weer in de kousen van het nieuwe tenue terug. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een brede rode band en daaronder een subtiele gouden lijn. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts waarin sterren als Iturbe, Boruc, Afobe, King, Ritchie en Wilson zullen schitteren komend seizoen. Check ook het nieuwe Bournemouth uitshirt 2016-2017.

Bournemouth voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bournemouth shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juni kopen in de clubshop van de club voor volwassenen en kinderen en vanaf juli bij Subside Sports. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van de officiƫle Premier League bedrukking. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij kijken wat we voor je kunnen doen!

Bournemouth -shirt -2016-2017

Bournemouth -voetbalshirt -2016-2017