6 december 2017

Bologna 3e shirt 2017-2018

Halverwege het seizoen heeft de Italiaanse club Bologna nog een derde voetbalshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. De huidige nummer negen van de Serie A draagt dit voetbalshirt vooral tijdens de uitwedstrijden van de club in de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Het Italiaanse sportmerk Macron is ook weer verantwoordelijk voor het design van dit jack. Het merk en de club hebben sinds 2001 een samenwerking. Meer weten over het alternatieve uitshirt van de club van trainer Donadoni? Check hieronder de details.

Het Bologna 3e shirt heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt van de club. Het voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door de brede, verticale banen over het shirt. Deze banen hebben twee tinten blauw. Daarnaast bevat het shirt rode en navy blauwe details. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de v-hals. Daarnaast bevat het shirt een gevouwen kraag. Het logo van kledingsponsor Macron staat op de rechter borst en de trademark tekens van het merk komen terug op de mouwen en schouders. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en hoofdsponsor FAAC staat op het midden van het voetbalshirt. Aan de bovenkant van de achterkant van het tenue is de naam van de club met het oprichtingsjaar verwerkt: Bologna FC – 1909. Hier bevindt zich ook een blauw/rode baan. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met subtiele rode details.

Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Verdi, Di Francesco, Masina, Destra, Palacia en andere sterren. Check ook het uitshirt van de club.

Het nieuwe Bologna voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is € 74,95. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in DEZE SHOP