Bologna FC voetbalshirts 2022-2023

Bologna en kledingsponsor Macron Sportswear hebben vandaag de nieuwe Bologna voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Bologna eindigde vorig seizoen op de dertiende plek in de Italiaanse competitie. Ook dit jaar is Macron Sportswear weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Bologna FC 1909 tenues en trainingskleding. Het Italiaanse sportmerk uit Bologna is al sinds medio 2001 de kledingsponsor van ''I Rossoblù''. CAZOO is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de Italiaanse voetbalclub.

Bologna thuisshirt 2022-2023

Het Bologna FC thuisshirt 2022-2023 bevat dit jaar brede rode en navy blauwe verticale banen. Deze twee kleuren lopen middels een design van dunnere verticale banen in elkaar over. Bovendien bevat het voetbalshirt een repeterende tone-on-tone print van de initialen van de club: BFC. Deze letters zijn middels diagonale lijntjes met elkaar verbonden. Dit design is geïnspireerd door de fashionindustrie in de Italiaanse stad. Het Bologna thuisshirt is dit jaar uitgerust met een overlappende v-hals. Deze is dit jaar donkerblauw met een dunnere rode lijn. De mouwen zijn donkerblauw met aan de onderkant drie banen. Twee van deze banen zijn rood en de middelste donkerblauw. De rechterborst en de mouwen bevatten het Macron hero logo en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor CAZOO versiert het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Lavoropiù. In de nek op de achterzijde van het tenue is nog een detail verwerkt. Hier prijkt namelijk het graphic van de Mitropa Cup met de jaartallen 1932 en 2022. Het is 90 jaar geleden dat de club als eerste Italiaanse voetbalclub deze prestigieuze Europese prijs won. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van Bologna FC met daarin het motto van de Italiaanse voetbalclub: ''LO SQUADRONE CHE TREMARE IL.'' Het Bologna FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode en blauwe lijn. De kousen zijn blauw en bevatten ook een rode en witte lijn. Op de kousen staan zowel het logo van Macron als de naam van de club.

Bologna uitshirt 2022-2023

Het Bologna FC uitshirt 2022-2023 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt is namelijk uitgerust met een overlappende v-hals in de clubkleuren van Bologna. Deze kleurencombinatie is ook doorgevoerd naar de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit tenue bevat een all-over print van de initialen van de club (BFC), welke verbonden zijn door diagonale lijnen. In de nek op de achterkant van het tenue staat een ander motto: ''WE ARE THE ONE.'' De binnenkant van de hals bevat hetzelfde label als aan de binnenkant van het thuistenue. Het Bologna FC uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met een rode en blauwe band. De kousen zijn wit met een rood/blauw vlak ana de bovenkant.

Zoals alle tenues van Macron zijn de nieuwe Bologna FC voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Deze technologie is in het materiaal (SoftLock polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voorr ventilatie. De tenues zijn bovendien gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen.

Bologna voetbalshirt bestellen

De nieuwe Macron Bologna voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 92,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 72,-. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 35,- en de kousen zijn € 18,-. Check in de onderstaande winkels ook andere merchandising van Bologna.

Bestel de nieuwe Bologna FC voetbalshirts vanaf nu in de Macron SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Bologna thuisshirt 2022-2023

Bologna uitshirt 2022-2023