Bologna FC voetbalshirts 2021-2022

De Italiaanse voetbalclub Bologna heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe Bologna FC 1909 voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Bologna de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Bologna eindigde vorig seizoen op een twaalfde plek in de Italiaanse competitie en speelt dus weer op het hoogste niveau. Macron is sinds 2001 kledingsponsor van de ''Rossoblu'' en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

Bologna thuisshirt 2021-2022

Het Bologna FC thuisshirt 2021-2022 bevat dit jaar weer de tradtionele rode en donkerblauwe banen. De banen op het tenue zijn dit jaar vrij breed en zijn daarnaast uitgerust met een all-over print van blokken. Deze ''stenen'' symboliseert de architectuur van de stad en met name die van ''Le due torri'' (de twee torens) in de stad. Het tenue is verder uitgerust met een brede, ronde hals, waarin een rode en donkerblauwe band is verwerkt. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het Macron Hero logo prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen en op het midden van het tenue staat sponsor Facicel Ristrutturare. Op de achterkant van het tenue staat het logo van sponsor Illumia en in de nek op de achterzijde is de leus van de club verwerkt: WE ARE ONE. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de volgende tekst: ''LO SQUADRONE CHE TREMARE IL MONDO FA.'' Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en rood/navy blauwe kousen.

Bologna uitshirt 2021-2022

Het Bologna uitshirt 2021-2022 is dit seizoen zilver/wit en bevat een all-over print van de naam van de club over de gehele body: BOLOGNA FC 1909. Deze print is verwerkt in twee verticale blakke, welke de twee toren in de stad symboliseren. Verder bevat het uittenue ook donkerblauwe en rode details. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben deze kleurencombinatie. De logo's van alle sponsors staan in het donkerblauw op het uittenue en deze staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor alle details en het clublogo. Het Bologna FC uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en witte kousen met donkerblauwe en rode details.

Alle Macron tenues bevatten dit jaar weer de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Bologna voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hickey, Medel, Tomiyasu, Svanberg, Olsen, Van Hooijdonk, Dijks, Schouten en andere spelers.

Bologna voetbalshirts bestellen

De Macron Bologna voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf medio augustus bestellen in de officiële clubshop en vanaf deze maand ook in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Scoor het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in de Macron SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of DEZE SHOP

Bologna thuisshirt 2021-2022

Bologna uitshirt 2021-2022