4 juli 2017

Bologna FC thuisshirt 2017-2018

Bologna FC 1909 heeft samen met kledingpartner Macron het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 bekend gemaakt. Macron zal in ieder geval tot 2020 verantwoordelijk zijn voor de tenues van de Italiaanse voetbalclub. Dit thuisshirt zal door de spelers van Bologna gedragen worden in het Stadio Renato Dall'Ara tijdens de Serie A en Coppa Italia wedstrijden. In het seizoen 2016-2017 werd de club vijftiende in de Serie A en hierdoor speelt het komend seizoen ook op het hoogste niveau van Italië. Onder andere sterspelers als Destro, Taider en masina zullen dit traditionele thuisshirt komend seizoen dragen. Hieronder meer informatie over het Bologna thuisshirt.

Bologna FC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Bologna thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is voorzien van de traditionele blauwe en rode kleuren in vier dikke verticale strepen. De linkermouw is hierdoor volledig blauw en de rechtermouw is volledig rood. De mouwen zijn verder afgewerkt met een witte bies. Ook bevat het thuisshirt een witte polo kraag en een v-hals in het blauw/rood. Bovendien staat de naam Bologna FC 1909 op de binnenkant van de kraag gedrukt. Het Macron-logo is terug te vinden op de rechterborst en het wapen van Bologna FC versiert de linkerborst. Onder beide logo's is in het wit de naam van de hoofdsponsor aangebracht, FAAC. Op beide schouders is het logo van Macron te zien. Het traditionele Bologna thuisshirt wordt compleet gemaakt met een wit broekje welke voorzien is met rode en blauwe details. Ook de kousen zijn wit en zijn voorzien van het logo van Macron en het opschrift Bologna FC 1900. Check ook het nieuwe uitshirt. 

Bologna FC thuisshirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe Bologna thuisshirt voor 2017-2018 is te koop vanaf juli voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkel kan je het nieuwe voetbalshirt van Bologna ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor gebruiken ze de Fan Style printing, dit is niet de officiële bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek hieraan. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in DEZE SHOP