12 september 2017

Bologna uitshirt 2017-2018

Bologna en Macron hebben inmiddels ook het nieuwe uitshirt van de Italiaanse club bekend gemaakt. Dit is het shirt waarin de club de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden speelt gedurende 2017-2018. Bologna eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats,waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau speelt. Het Italiaanse en uit Bologna afkomstige merk Macron is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt. Het merk vervult deze functie sinds 2001 en beide partijen hebben in ieder geval tot 2022 een overeenkomst. Check hieronder de details van het unieke shirt van de Italiaanse club.

Wit Bologna uit shirt en tenue 2017-2018

Het Bologna shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee diagonale banen van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. In deze sash zijn de namen van 100 spelers verwerkt, die de meeste wedstrijden voor de club gespeeld hebben. Het shirt werd dan ook gepresenteerd onder het motto: "Ready to dress the history?" De blauwe en rode accenten komen bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast is het shirt uitgerust met een v-hals en gevouwen kraag in het wit. Op de rechter borst prijkt het logo van kledingsponsor Macron en op de schouders en mouwen bevinden zich de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. Sponsor FAAC versiert het midden van het tenue en aan de bovenkant van de achterkant van het shirt staat de naam van de club met het oprichtingsjaar: 1909. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met rode accenten. De kousen zijn wit met rode accenten.

Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Destro, Taider, Masina, Di Francesco, Nagy en andere sterspelers. Zoals alle tenues van Macron zijn ook deze tenues uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt.

Bologna FC uitshirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe Bologna uitshirt is te koop voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkel kan je het nieuwe voetbalshirt van Bologna ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor gebruiken ze de Fan Style printing, dit is niet de officiële bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek hieraan. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in DEZE SHOP