30 juli 2021

Boca Juniors uitshirt 2021-2022

Boca Juniors en adidas hebben vandaag het nieuwe Boca Juniors uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Argentijnse voetbalclub de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division, de beker en Copa Libertadores in 2021-2022. Ook dit jaar is adidas weer de kledingsponsor van ''Boquita.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds januari 2020 en eerder al in de jaren '80 en begin jaren '90.

Grijs Boca Juniors uit shirt en tenue 2021-2022

Net als het Boca Juniors uitshirt 2020-2021 is het nieuwe Boca Juniors uitshirt geïnspireerd door de uittenues van begin jaren '90, maar dan in een moderner jasje. Het Boca Juniors uittenue is namelijk grijs/wit en bevat een design van zigzag banen over de body en de mouwen van het tenue. Vorig seizoen stonden de zigzag banen alleen op de borst. Een ander opvallend detail van het nieuwe uittenue van de club uit Buenos Aires is de plaatsing van de logo's. Deze zijn namelijk gecentreerd. Het logo van de club staat aan de bovenkant, daaronder het adidas logo in het blauw en daaronder het logo van sponsor Qatar Airways. Verder heeft het tenue de kenmerken van het adidas Condivo 21 template. Dit komt tot uiting in de v-hals en de opstaande kraag. Deze kraag is geheel in stijl van de clubkleuren van Boca Juniors: blauw/geel. De adidas strepen staan op de schouders en zijn ook blauw. In de nek op de achterzijde van het uitshirt staat de bijnaam van de club: XENEIZE. De achterkant van het tenue bevat aan de onderkant het logo van subsponso r Barbarino+. Nog een uniek element van het adidas Boca Juniors uitshirt 2021-2022 zijn de rugnummers. Deze zijn voor de helft blauw en voor de helft geel en is geïnspireerd door de rugnummers die Boca Juniors op het tenue droeg tijdens de Intercontinental Cup in 1978. Het Boca Juniors uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Op de pijpen staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn grijs met aan de bovenkant een blauwe band met daarin gele adidas strepen.

Alle adidas tenues bevatten de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Boca Juniors uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cardona, Pavón, Briasco, Villa, Rojo, Orsini, Zambrano en nog meer spelers en check ook het Boca Juniors 3e shirt 2021-2022.

Boca Juniors uitshirt  bestellen

Het nieuwe adidas Boca Juniors uitshirt 2021-2022 kun je vanaf latere deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue van Boca ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel je Boca Juniors voetbalshirt direct in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP 

Boca Juniors uittenue 2021-2022

Boca Juniors uittenue 2021-2022