1 april 2021

Boca Juniors 3e voetbalshirt 2021-2022

Boca Juniors heeft vandaag in samenwerking met adidas een opvallend Boca Juniors 3e voetbalshirt 2021 gelanceerd. Dit tenue wordt door de club uit Buenos Aires gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division, de beker en Copa Libertadores dit seizoen. Het was eigenlijk de bedoeling om dit tenue vorig seizoen al te lanceren, maar door het coronavirus is dit uitgesteld. Het nieuwe tenue verwijst naar het 115 jarig bestaan en bevat dan ook een opvallende graphic print.

Boca Juniors uishirt 2021 ode aan ''Caminito''

Boca Juniors werd op 3 april 1905 opgericht en bestond vorig jaar dus 115 jaar. Dit is vorig jaar niet groots gevierd en ook de lancering van het shirt werd dus met een jaar uitgesteld. We hadden al een jaar lang kunnen genieten van het opvallende voetbalshirt! Het tenue is niet alleen een eerbetoon aan het jubileum van de club, het is ook nog eens een ode aan de roots van de club. De print op het tenue is namelijk geïnspireerd door de ''Caminito'', het steegje in de wijk Boca, waar je alleen maar kleurige huisjes en veel cultuur tegenkomt. Het straatje geniet bovendien bekendheid omdat het Juan de Dios Filiberto in 1926 inspireerde voor zijn tango met de naam ''Caminito.'' Het Boca Juniors 3e voetbalshirt 2021 is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de gele, lichtblauwe en blauwe blokken aan de onderkant en bovenkant van het voetbalshirt. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals en staan de adidas strepen in het wit op de schouders. Het adidas performance logo op de rechterborst is ook wit. Adidas is overigens pas sinds vorig jaar de kledingsponsor van Boca Juniors en was dit eerder al in de periode 1980-1992. Qatar Airways is ook dit jaar weer de hoofdsponsor van ''Boquita'' en prijkt op het midden van het tenue in het wit. De vliegmaatschappij heeft deze functie sinds 2018. Het logo van subsponsor AXXION prijkt op de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue is nog een speciaal detail verwerkt. Hier staat de leus van de club: ''Republica de la Boca.'' Op de achterzijde van het tenue staat ook het logo van een andere sponsor Carbarino+.

Het Boca Juniors 3e tenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Beide items bevatten uitingen van de club en adidas. Deze nieuwe tenues zijn ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Boca Juniors 3e shirt 2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tévez, Rojo, Pavón, Cardona, Zambrano, Zárate, Salvio en nog meer spelers.

Boca Juniors 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Boca Juniors 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf latere deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue van Boca ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel je Boca Juniors voetbalshirt direct in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP 

Boca Juniors 3e voetbalshirt 2021

Boca Juniors 3e tenue 2021-2022