25 juli 2019

Boca Juniors uitshirt 2019-2020

Vandaag is ook het nieuwe uitshirt van Boca Juniors officieel gelanceerd door Nike en BOCA met de leus: ''ESTA ES BOCA.'' In dit nieuwe uitshirt speelt Boca de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division en Copa America gedurende 2019-2020. Het nieuwe uittenue werd vandaag tegelijkertijd gelanceerd met het nieuwe thuisshirt. 

Boca Juniors uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt voor 2019-2020 heeft qua kleuren alles weg van het thuisshirt. Deze zijn op het uitshirt echter omgekeerd. Het uitshirt is namelijk geel en wordt gekenmerkt door de brede, blauwe band over het midden van het tenue. Deze band bevat aan de onderkant en bovenkant een design van dunne, gradiënt puntjes, wat het shirt naast een traditioneel design ook een moderne look geeft. Het nieuwe Boca Juniors uittenue is verder uitgerust met een Vapor hals, een combinatie van een rechte en diagonale hals. De binnenkant van de hals bevat drie sterren. Dit zij dezelfde sterren als die van het logo van de club en deze verwijzen naar het drie keer winnen van de wereldbeker in 1977, 2000 en 2003. Het voetbalshirt is daarnaast een ode aan het winnen van de wereldbeker in 2000. In de finale in het Olympisch Stadion in Tokio versloeg Boca Real Madrid met 2-1 door twee doelpunten van Martin Palermo. De logo's van de club en Nike staan op de borst en op het midden van het tenue staat sponsor QATAR Airways. Subsponsor Axion Energie staat op beide mouwen van het voetbalshirt. Het nieuwe Boca Juniors uittenue wordt compleet gemaakt door een geel/goud broekje met blauwe accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe tenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Boca Juniors uitshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tevez, Pavon, Benedetto, Zarate, Nandez, Allister en andere sterspelers.

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu kopen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 84,95. In deze shops kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Boca Juniors tenue altijd in deze SHOP! 

Boca Juniors uitshirt 2019-2020

Boca Juniors tenues 2019-2020