26 juli 2019

Boca Juniors thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Boca Juniors thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Argentijnse club met de leus ''ESTO ES BOCA.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt Boca Juniors de Argentijnse Primera Division en Copa America thuiswedstrijden in La Bombonera gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1996 kledingsponsor van de club uit Buenos Aires en beide partijen hebben nog een langdurig contract.

Boca Juniors thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Boca Juniors thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende ''Boca design.'' Het voetbalshirt is blauw en bevat dit jaar een grotere gele band over het midden van het tenue dan andere jaren. Of er een reden is dat de baan groter is, is niet bekend. Het verhaal achter het design van het Boca voetbalshirt is bekend. Nog even kort dan: De oprichters van de club konden het in 1905 niet eens worden over de clubkleuren. Men besloot toen te kiezen voor de kleuren van de vlag van de boot die het eerst aan zou meren in Buenos Aires. Dat was een Zweedse boot en sindsdien heeft het voetbalshirt van Boca dezelfde kleuren als de Zweedse vlag. Het nieuwe voetbalshirt van de ''Xeneizes'' heeft verder de kenmerken van het nieuwe Vapor template van Nike. Het shirt bevat een toelopende V-hals in het geel en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is geel. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hier staan drie sterren. Dit zijn dezelfde sterren als die van het logo van de club. Deze verwijzen bovendien naar het drie keer winnen van de wereldbeker in 1977, 2000 en 2003. De binnenkant van de hals bevat verder een dunne taping, welke ook doorloopt over de achterkant. Op de borst staan de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue staat sponsor QATAR Airways. De vliegmaatschappij is sinds vorig jaar hoofdsponsor. Subsponsor AXION Energy versiert de mouwen van het nieuwe thuistenue van de Argentijnen.

Het nieuwe Boca Juniors thuistenue voor 2019-2020 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met daarop een gele swoosh en de initialen van de club: CABJ. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Boca Juniors thuisshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Tevez, Benedetto, Salvio, Nandez, Pavon, Hurtado, Zarate en nog meer sterspelers. 

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu kopen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 84,95. In deze shops kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Boca Juniors tenue altijd in deze SHOP!  (inclusief goedkope Boca t-shirts, polo's en hoodies)

of deze winkel! 

Boca Juniors thuisshirt 2019-2020

Boca Juniors voetbalshirt 2019-2020