Boca Juniors Teamgeist trainingsshirt 2021-2022

Boca Juniors lijkt dit seizoen ook onderdeel te zijn van het top tier van adidas! Het Duitse sportmerk lanceerde eerder dit seizoen een speciaal adidas Originals Boca Juniors trainingsjack en vandaag volgde de Teamgeist collectie. Deze special edition collectie presenteerde het Duitse sportmerk in samenwerking met het Japanse magazine Shukyu voor alle clubs uit het top tier niveau van het merk, zoals Real Madrid, Juventus, Bayern München, Arsenal, Manchester United, Ajax, Flamengo en Celtic.

Boca Juniors Teamgeist collectie 2021-2022

De Teamgeist collectie van deze clubs is geïnspireerd door de adidas voetbalshirts en trainingskleding van het seizoen 2006-2007. Vijftien jaar geleden gebruikte adidas het Teamgeist template voor veel van de voetbalshirts waarin het dat seizoen kledingsponsor was. In 2006-2007 was het merk nog geen kledingsponsor van Boca Juniors. Deze functie vervult adi namelijk pas sinds januari 2020. De Teamgeist collectie van Boca is wel geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit Buenos Aires. Het voetbalshirt dat door Boca Juniors de komende periode als warming up shirt gedragen wordt, is overwegend wit en bevat zowel blauwe als gele details. Rondom de kraag bevinden zich blauwe golven en de zijkanten van het warming-up shirt zijn uitgerust met gele golven. Dit golvendesign is kenmerkend voor het Teamgeist template. Een ander kenmerk van het template zijn de dunne pinstripes die in de stof van het trainingsshirt zijn verwerkt. Ook de ronde hals met subtiele opstaande kraag is iconisch voor het vijftien jaar oude template van adidas. Op het midden van de borst prijkt het adidas logo in het blauw en de linkerborst bevat de badge van de Argentijnse club. Verder prijkt op de linkermouw het Teamgeist logo.

Het adidas Boca Juniors Teamgeist trainingsjack is blauw met aan de zijkanten gele golven en op de mouwen gele golven. De adidas strepen zijn aan de onderkant van de mouwen geplaatst en zijn ook geel. Ook een lijn op de kraag en aan de onderkant van het Boca Juniors jack zijn geel. De jacks betreffen woven trainingsjacks. Deze zijn gemaakt van een wat ruwer polyester, zoals we die kennen van de adidas presentatiepakken. Dit is ook het materiaal van de trainingsbroek, welke dezelfde kleurencombinatie heeft als het trainingsjack. De achterzijde van het jack bevat ook het Teamgeist logo en een groot adidas logo.

Jürgen Rank, Senior design Director bij adidas, geeft nog een reactie op de Teamgeist collectie: ‘’ De nieuw leven ingeblazen Teamgeist-collectie is een fantastische manier om zo'n iconisch ontwerp te vieren. Veel fans herinneren zich het tijdperk rond 2006 nog en voelen zich op hun gemak en opgewonden bij het zien van de remakes omdat het geweldige herinneringen oproept.’’

Boca Juniors Teamgeist collectie bestellen

De Boca Juniors Teamgeist collectie kun je vanaf nu bestellen. Alle items zijn alleen beschikbaar voor volwassenen, namelijk in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt is € 74,95, het trainingsjack € 89,95 en de trainingsbroek € 69,95. Check ook andere Boca producten in de onderstaande winkels!

Bestel deze collectie exclusief in de adidas SHOP

Boca Juniors Teamgeist collectie 2021-2022