Boca Juniors 3e voetbalshirt 2022-2023

Casa Amarilla vormt de inpspiratie voor het nieuwe Boca Juniors 3e voetbalshirt 2022-2023, dat vandaag door de club en kledingsponsor adidas officieel gelanceerd werd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Buenos Aires de Argentijnse Primera Division, beker en Copa Libertadores uitwedstrijden in 2022-2023. Dit voetbalshirt is het alternatief voor het Boca Juniors uitshirt. Adidas is weer verantwoordelijk voor de productie en het design van het nieuwe tenue van de ''Xeneizes.'' Het Duitse sportmerk is sinds begin 2020 de kledingsponsor van de Argentijnse voetbalclub en was dit eerder al in de periode 1983-1992.

Geel Boca Juniors uitshirt 2022-2023

Het Boca Juniors 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft een opvallende kleur. Het voetbalshirt is namelijk geel met blauwe accenten. Hoewel dit natuurlijk ook de clubkleuren van Boca zijn, is deze kleurencombinatie geïnspireerd door het Boca Juniors uitshirt van 1985. Qua template ziet het tenue er exact hetzelfde uit als het voetbalshirt van mid jaren '80. Het verschil met het tenue van destijds is dat het nieuwe ook een all-over print van de naam van de club bevat met verschillende sterren. Dit design is geïnspireerd door het Pedro Pompilo Complex, dat ook bekend staat als het Casa Amarilla (het gele huisje). Dit complex is gesitueerd in La Ribera, in de buurt van de thuishaven van de Boca Juniors (La Bombonera). Het is de plek waar de jeugdafdeling van Boca Juniors traint en ook het eerste elftal zo nu en dan aanwezig is. Boven het trainingscomplex staat het zogenaamde BOCA bord, welke de inspiratie vormt voor de gesublimeerde print op het nieuwe Boca Juniors tenue. Dit tenue bevat verder een blauwe V-hals met gevouwen kraag en blauwe adidas strepen op de mouwen. Ook het logo van adidas op de rechterborst en het logo van sponsor Qatar Airways op het midden van het tenue zijn blauw. De linkerborst bevat de iconische badge van de club. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de tekst: ''Casa Amarilla.'' Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten drie gele adidas trademark strepen. De onderkant van het short is uitgerust met een gele band, waarin dezelfde all-over print als op het voetbalshirt is verwerkt. De kousen van het Boca Juniors derde tenue 2022-2023 zijn ook geel met aan de bovenzijde blauwe adidas strepen en op het midden het adidas performance logo.

Zoals alle adidas voetbalshirts is het nieuwe Boca Juniors 3e tenue uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Benedetto, Romero, Pavón, Advincula, Almendra, Villa en nog meer spelers of check ook het Boca Juniors thuisshirt 2021-2022.

Boca Juniors voetbalshirt bestellen

Het gele Boca Juniors 3e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) beschikbaar voor een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Boca Juniors voetbalshirts!

Bestel je Boca Juniors voetbalshirts in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP 

Boca Juniors 3e voetbalshirt 2022-2023

Boca Juniors 3e voetbalshirt 2021-2022

Boca Juniors 3e voetbalshirt 2022-2023

Boca Juniors 3e voetbalshirt 2022-2023