4 april 2016

Boca Juniors 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Boca Juniors 3e voetbalshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Argentijnse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Boca Juniors de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2016. Het nieuwe shirt van de club waar Tevez momenteel onder contract staat heeft vooral een chique design. Dat bespreken we hieronder.

Zwart Boca Juniors voetbalshirt 2016

Het nieuwe Boca Juniors 3e shirt voor 2016-2017 is overwegend zwart met een v-hals en bevat een brede gouden horizontale baan over de borst. Hiermee is het design van het nieuwe voetbalshirt van Boca Juniors geheel in stijl van het design van het Boca Juniors thuisshirt. De kleuren blauw en geel van het thuisshirt zijn ingeruild voor het zwart en goud, wat het shirt een klassiek design maakt. De rechter borst bevat de swoosh van kledingsponsor Nike in het goud. De Amerikaanse kledingsponsor is reeds sinds 1996 kledingsponsor van de Argentijnse club. De andere borst bevat het logo van de club uit Buenos Airos, die haar thuiswedstrijden afwerkt in La Bombonera. Hoofdsponsor BBVA, welke sinds 2012 verbonden is aan de club, staat zowel op het midden van het shirt als op de achterkant. Subsponsor Citroën staat op de mouwen van het nieuwe Boca Juniors shirt. De binnenkant van de kraag bevat verder een speciale ster, waarin de naam van de club is verwerkt. Het nieuwe Boca Juniors 3e tenue voor 2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike prijken. De kousen zijn bovendien zwart. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van Boca Juniors, waarin sterren als Tevez, , Lodeiro, Gago en Calleri schitteren het komende seizoen. Check bovendien het nieuwste uitshirt van de club.

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het nieuwe Boca Juniors 3e shirt voor 2016 kan je vanaf mei 2016 kopen in de speciale Boca Juniors shop van Subside Sports. De prijs van het shirt is daar ongeveer € 80,- en daar heb je bovendien de mogelijkheid je Boca Juniors voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer. Of check daar speciale t-shirts van de club. Check bovendien de Boca Juniors retro shirts en t-shirts bij Sportus.nl. Directe levering!

Boca -Juniors -3e -shirt -2016-2017


Boca -Juniors -3e -voetbalshirt -2016-2017