21 januari 2016

Boca Juniors uitshirt 2016

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt voor 2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Argentijnse club. In dit nieuwe shirt speelt Boca Juniors de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2016. Het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in La Bombonera in Buenos Aires, bevat beide clubkleuren van de club: geel en blauw.

Boca Juniors uittenue 2016

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt 2016 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de twaalf horizontale dunne blauwe banen over het voetbalshirt. Waar het thuisshirt als belangrijkste kleur blauw is en een gele band over de borst heeft, is het kleurenpatroon van het nieuwe uitshirt van Boca dus precies andersom. De laatste keer dat Boca Juniors een geel uitshirt had, was in 2014-2015. Toen presenteerden de club en Nike een goud 3e shirt. De mouwen van het shirt zijn geheel geel en verder is het voetbalshirt van de Argentijnse club uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Nike. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1996 verbonden aan de club. Hoofdsponsor BBVA versiert het midden van het shirt en is al sinds 2002 de shirtsponsor van de club. Op de mouwen van het nieuwe Boca shirt staat het logo van subsponsor Citroën. Verder bevat het shirt nog een speciaal detail aan de binnenkant van de kraag. Hierin staat een ster met daarin de naam van de club: BOCA. Deze ster is geheel in de clubkleuren van de club die onder leiding staat van Daniël Angelici. Het nieuwe Boca Juniors thuistenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Nike en de club staan. De kousen hebben ook deze kleuren. Check hieronder de foto's van het nieuwe uitshirt van Boca Juniors voor 2016. Hierin zullen sterren als Carlos Tevez, Marin, Gago en Burdisso. Eerder lanceerden Boca Juniors en Nike al het nieuwe thuisshirt voor 2016.

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt 2016 heeft een prijs van ongeveer € 80,- voor volwassen en kan je in de onderstaande shops kopen. Wil je liever een goedkoper retro shirt of t-shirts van Boca, check dan ook de te gekke La Bombonera t-shirts of Boca Juniors retro shirts bij Sportus.nl

Koop het nieuwe voetbalshirt van Boca Juniors in deze SHOP! 

Boca -Juniors -uitshirt -2016

Boca -juniors -uitshirt -2016-detail -1

Boca -juniors -uitshirt -2016-detail -2