15 juni 2016

Besiktas voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Turkse club Besiktas voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door Adidas en de Turkse club. In deze nieuwe shirts speelt Besiktas de Turkse Liga wedstrijden, bekerwedstrijden en Champions League wedstrijden gedurende komend seizoen. Besiktas is afgelopen seizoen voor de veertiende keer in de geschiedenis van de club kampioen van Turkije geworden, waardoor het komend seizoen in de nieuwe voetbalshirts kan laten zien in de Champions League. Besiktas en kledingsponsor Adidas hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club gelanceerd. We bespreken de drie shirts hieronder.

Besiktas thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Besiktas thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend wit en wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne zwarte verticale pinstripes over het gehele shirt. Verder bevat het shirt van Besiktas zowel andere zwarte accenten als rode details. De zwarte accenten komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant en achterkant van de kraag zijn uitgerust met een dunne horizontale lijn en de rode kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de in 1903 opgerichte club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Vodafone Arena. Boven het logo van de club uit Istanbul staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen kampioenschappen van de club (14). Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo toegevoegd worden. Op het midden van het shirt prijkt een badge met het wapen van Turkije. Deze badge mag de club gedurende 2016-2017 dragen, omdat het kampioen is geworden. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Adidas. Adidas is sinds 2009 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1988-1998. De drie strepen van de kledingsponsor staan op de zijkanten van het shirt en zijn zwart. Hoofdsponsor van Besiktas is Vodafone. Dit doet de onderneming sinds 2014.

Besiktas uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Besiktas uitshirt voor 2016-2017 is een combinatie van zwart en wit. De romp van het shirt is overwegend zwart en de mouwen zijn wit. Verder is het shirt uitgerust met een witte v-hals. De zijkanten van de hals zijn iets breder. Ook de Adidas strepen, welke op dit shirt over de schouders lopen, zijn wit. Zwarte accenten komen ook terug in een lijn aan de onderkant van de mouwen en de binnenkant van de kraag bevat zowel een horizontale zwarte als witte lijn. De logo's van Adidas, de club en de hoofdsponsor staan evenals het wapen van Turkije op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie.

Besiktas 3e shirt 2016-2017

Besiktas heeft dit seizoen ook een 3e shirt. In dit voetbalshirt speelt Besiktas vooral de uitwedstrijden in de Turkse beker en in de Champions League gedurende 2016-2017. Dit shirt heeft vrijwel hetzelfde template als het uitshirt, maar is dan overwegend rood met een vervagend effect, waardoor het shirt een combinatie is van verschillende tinten rood. Op de zijkanten van dit shirt staan witte trademark strepen van Adidas en ook dit voetbalshirt is uitgerust met een v-hals in het zwart. De zijkanten van de kraag zijn breder en bovendien zwart. Ook de binnenkant van de kraag van dit shirt is uitgerust met zowel een witte als zwarte horizontale baan. Op de borst van het 3e shirt bevinden zich de logo's van Adidas, de club en het wapen van het land. Vodafone prijkt in het rood/wit op het midden van het 3e shirt van Besiktas. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Adidas strepen en ook de kousen zijn een combinatie van rood, zwart en wit. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Besiktas. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Mario Gomez, Sosa, Ozyakup, Milosevic, Delgado, Quaresma en andere sterren. Zoals alle tenues van Adidas zijn de nieuwe shirts van Besiktas uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Besiktas voetbalshirt kopen

Het nieuwe Besiktas voetbalshirt kan je vanaf medio juli 2016 kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je het shirt van de Turkse club ook laten voorzien van je eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Besiktas shirt in deze STORE! 

of in deze SHOP!

Besiktas -thuis -shirt -2016-2017

Besiktas -uit -shirt -2016-2017

Besiktas -3e -shirt -2016-2017