5 juli 2018

Besiktas voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Turkse topclub Besiktas zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor adidas. Het gaat om de shirts die gedragen worden tijdens het seizoen 2018-2019. Tijdens het aankomende seizoen speelt Besiktas in de Turkse Super Lig, De Turkse beker en tijdens de wedstrijden in de Europa League. Want dankzij de 4e plaats in de competitie afgelopen seizoen mag de club zich aankomend seizoen bewijzen in de Europa League. De thuiswedstrijden worden door Besiktas gespeeld in het nieuwe Vodafone Park. Dit stadion biedt plaats aan 41.000 fanatieke supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van de Turkse topclub? Lees dan snel verder.

Ben je op zoek naar een goedkoop Besiktas t-shirt of een vette hoodie? Bestel het exclusief in deze winkel! 

Besiktas thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt van Besiktas is het Duitse sportmerk adidas. Net als de afgelopen jaren is de basiskleur van het thuisshirt van de Turkse club wit. Het shirt wordt verder versierd met verschillende zwarte details. Zo ook de kraag. Deze is een klassiek V hals en wordt versierd met een zwarte rand. Op de schouders van het shirt zijn de bekende adidas strepen te zien. Deze zijn donkerder wit van kleur. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn zwart van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas. De Performance badge is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Besiktas. Boven het logo van de Turkse club prijken 3 zwarte sterren. Deze staan voor de 15 landskampioenschappen die de club heeft behaald. Het laatste kampioenschap van de Turkse club dateert uit 2017. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van shirtsponsor Vodafone te vinden. Deze sponsor is rood van kleur. Hierdoor komen alle kleuren uit het clubwapen van Besiktas terug in het nieuwe thuisshirt van de club. Het nieuwe thuistenue van Besiktas wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Besiktas uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Besiktas is meer modern dan het thuisshirt van de club. Het nieuwe uitshirt van Besiktas wordt gekenmerkt door verticale banen in de kleuren grijs en zwart. De hals van het nieuwe shirt is rond. Dit geeft een trendy uiterlijk aan het shirt. De adidas strepen staan op de zijkant van het shirt. Deze zijn wit van kleur. Ook de Performance badge van adidas op de rechterkant van de borst is wit van kleur. OP de linkerkant van de borst prijkt het logo van de club met de 3 zwarte sterren. Shirtsponsor Vodafone staat ook op het uitshirt. Echter in witte letters. De broek van het nieuwe uittenue is dezelfde als van het thuistenue van Besiktas en ook de kousen van dit tenue zijn zwart.

Besiktas 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Voor het seizoen 2018-2019 heeft adidas ook een 3e wedstrijdshirt gelanceerd voor de Turkse club. Het 3e shirt is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit template staat bekend om de all-over print van horizontale lijnen in verschillende diktes. Ook het uitshirt van Zweden en België op het WK in Rusland is voorzien van dit template. De basiskleur van het 3e shirt is rood. De 3e bekende adidas strepen staan op de schouders van het shirt en zijn zwart. Dezelfde kleur als de subtiele lijn die om de ronde hals heenloopt. Het nieuwe 3e tenue wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode voetbalkousen.

Besiktas voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van de Turkse topclub Besiktas zijn vanaf medio midden juli te koop in de onderstaande webshop. In deze webwinkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Turkse club. Ben je opzoek naar andere producten van de Turkse club? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Besiktas voetbalshirt of t-shirt in  deze winkel!