Besiktas voetbalshirts 2021-2022

De Turkse kampioen Besiktas heeft inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2021-2022 gepresenteerd. Ook dit seizoen is adidas weer de producent van de Besiktas voetbalshirts. Deze functie heeft het sportmerk sinds de zomer van 2009. In de nieuwe tenues speelt de kampioen van Turkije de wedstrijden in de Turkse Süper Lig, de beker en in Europa gedurende dit seizoen.

Besiktas thuisshirt 2021-2022

Het adidas Besiktas thuisshirt 2021-2022 breekt met de traditie van afgelopen seizoenen. Dit seizoen bevat het tenue namelijk geen diagonale banen, maar zijn de rode en zwarte baan verticaal op het midden van het tenue geplaatst. Verder heet het tenue de kenmerken van het adidas Condivo 21 template. Het voetbalshirt bevat een kleine v-hals en subtiele opstaande kraag in het zwart. De adidas strepen staan in het zwart op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook zwart. Verder is het tenue nog uitgerust met speciale details. De rechter onderkant van het tenue bevat een badge van een adelaar, verwijzend naar de bijnaam van de club: Kara Kartallar (Zwarte adelaars). De binnenkant van de hals is uitgerust met de leus van de club: Önce Beşiktaş Vardı. Op de rechterborst prijkt het adidas logo, de linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue staat het logo van sponsor BEKO. Op het midden van de borst prijkt een badge van de Turkse vlag. Deze ronde badge mag de club dit seizoen dragen, omdat het afgelopen seizoen kampioen is geworden. Het Besiktas thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook een combinatie van zwart en wit.

Besiktas uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het adidas Besiktas uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig zwart en wordt gekenmerkt door de zwarte print van ruiten over de borst. Daarnaast is het uittenue uitgerust met een moderne polokraag. De adidas strepen, het adidas logo en het logo van BEKO zijn wit. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt.. De kampioensbadge prijkt op dit tenue op de rechterborst. Het tenue bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Ook dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Besiktas heeft dit jaar ook een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit 3e shirt is grijs met een design van dunne licht grijze en rode verticale pinstripes. Het 3e tenue bevat verder een ronde hals en de adidas strepen staan in het rood op de schouders. De band aan de onderkant van de mouwen is ook rood. De sponsorlogo’s op dit tenue zijn ook wit en dit tenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met rode adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Besiktas voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedagen worden door spelers als Vida, Karaman, Ucan, Larin, Ljajic, Hutchinson, Yilmaz en nog meer spelers.

Besiktas voetbalshirt bestellen

De adidas Besiktas voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor kinderen heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95 en voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops is het ook mogelijk om andere fanartikelen van de Turkse topclub te bestellen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Besiktas voetbalshirt in deze SHOP

in deze Besiktas fanshop

Besiktas thuisshirt 2021-2022

Besiktas uitshirt 2021-2022

Besiktas 3e shirt 2021-2022