Besiktas voetbalshirts 2020-2021

Besiktas heeft in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas haar nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Sinds 2009 is adidas al verantwoordelijk voor het design van de shirts van Besiktas. In deze tenues speelt Besiktas in de Turkse Super Lig, de Beker en in Europa. Besiktas is afgelopen seizoen op een derde plaats geëindigd in de Turkse competitie. Dit betekent dat zij ook dit seizoen actief zijn in de Europa League. 

Besiktas thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Besiktas is dit seizoen een combinatie van wit en grijs. Een diagonale streep onderscheidt het onderste grijze vlak met het witte bovenvlak van het shirt. Aan de onderkant van de mouwen zijn de biesjes rood van kleur. Over de schouders van het shirt zijn de wel bekende adidas strepen te zien. Deze drie strepen zijn zwart van kleur. Het shirt is uitgerust met een ronde hals. Op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingsponsor adidas. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Besiktas. Boven dit logo schitteren drie sterren. Deze staan voor de kampioenschappen van de Turkse topclub. Besiktas is al vijftien keer kampioen geworden in de Turkse Super Lig. Het nieuwe thuistenue van Besiktas wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen

Besiktas uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Besiktas is gebaseerd op het clublogo van de Turken. Het shirt is namelijk te herkennen aan de zwarte en witte banen die in verticale lijn over het shirt lopen. De zwarte banen zijn gescheiden door een sierlijke witte lijn. De mouwen van het nieuwe tricot zijn zwart en ook rond de schouders is het shirt zwart van kleur. Behalve de bekende adidas strepen. Deze zijn wit en zijn terug te vinden aan de bovenkant van de schouders. Het shirt is uitgerust met een V-hals waarbij de punt van de V-hals overloopt in een zwarte baan van het shirt. Ook bij het uitshirt zijn uitingen van club en kledingsponsor terug te vinden op de borst van het shirt. Op het midden van het shirt is de naam van hoofdsponsor BEKO te zien. Het nieuwe uitshirt van ‘’De Zwarte Adelaars’’ wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

Naast het thuis en uittenue heeft adidas ook een derde wedstrijdshirt bekend gemaakt. Om alle kleuren uit het logo terug te laten komen in de shirts is deze rood van kleur. Het derde wedstrijdshirt valt op door de flitsende print over de mouwen van het shirt. De naam van hoofdsponsor BEKO staat in witte letters op het midden van het shirt.

Besiktas voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Besiktas voor het seizoen 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor kinderen heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95 en voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops is het ook mogelijk om andere fanartikelen van de Turkse topclub te bestellen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Besiktas voetbalshirt in deze SHOP

in deze Besiktas fanshop

Besiktas voetbalshirts 2020-2021