12 juli 2017

Besiktas voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Turkse club Besiktas zijn vandaag officieel gelanceerd door adidas en de club uit Istanbul. In deze nieuwe shirts speelt Besiktas JK de wedstrijden in de Turkse competitie en beker gedurende 2017-2018. Bovendien speelt Besiktas in deze nieuwe shirts in de Champions League. De club werd voor het tweede jaar op rij kampioen van Turkije en speelt daarom in de groepsfase van het kampioenenbal. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Besiktas. Beide partijen zijn sinds 2009 aan elkaar verbonden en hebben een langdurige overeenkomst. De club en het Duitse sportmerk lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt.

Besiktas thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Besiktas thuisshirt voor 2017-2018 heeft een speciaal detail. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de all-over print van diamanten over het shirt. Naar de onderkant van het shirt vervagen deze ruiten wat. Verder is het shirt geheel wit met zwarte accenten. De drie strepen van adidas zijn zwart en bevinden zich op de zijkanten van het shirt. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien zwart en dit geldt ook voor de v-hals. Op de rechter borst prijkt het logo van adi in het zwart en de linker borst bevat het logo van de club met drie sterren. De club is afgelopen seizoen voor de vijftiende keer in de geschiedenis kampioen van Turkije geworden. Om deze reden heeft de club dit seizoen voor het eerst drie sterren boven het logo. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo toegeovegd worden. Op het midden van de borst prijkt de kampioensbadge, welke dezelfde stijl heeft als de vlag van het land. Vodafone is ook dit seizoen weer hoofdsponsor van de club. Deze functie vervult het bedrijf sinds 2014.

Besiktas uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Besiktas is dit seizoen overwegend zwart en bevat over de voorkant van het shirt zes witte verticale banen. Ook de drie strepen van adidas over de schouders zijn wit. Ook dit shirt bevat een v-hals en de logo's van de club, adidas en Vodafone staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met witte details.

Besiktas 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van Besiktas is ovewegend grijs en bevat een all-over diamantenprint over de mouwen. Dit shirt bevat een ronde hals met klein v-design daaronder. De drie strepen van adidas staan op dit shirt op de zijkanten van het shirt en zijn rood. Dit tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje met rode adi strepen en grijze kousen met rode details.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de Besikas tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Pepe, Aboubakar, Talisca, Babel, Erkin, Tosun en andere sterspelers.

Besiktas voetbalshirt kopen

Het nieuwe Besiktas shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande winkels kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering. 

Scoor het nieuwe shirt vanaf mid-juli in DEZE SHOP!