20 juni 2016

FC Basel uitshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Basel uitshirt 2016-2017 is officieel gelanceerd door de Zwitserse club Basel en kledingsponsor adidas. In dit voetbalshirt zal Basel in het seizoen 2016-2017 de Raiffeisen Super League en Champions League uitwedstrijden afwerken. Het voetbalshirt kent een mooi design waar ruimte is voor enkele toevoegingen. Het voetbalshirt wordt andere gedragen door Nederlander Boëtius. Voor de Zwitserse topclub schitteren ook spelers als Xhaka, Delgado en Janko. Meer over het design van het nieuwe uitshirt van Basel lees je hieronder!

Basel uit shirt en tenue 2016-2017

Het Basel uitshirt is overwegend wit van kleur. Ook bezit het zwarte details. Het voetbalshirt kent een witte henley collar. De kleine opstaande kraag is zwart van kleur. In de binnenkant van de hals zijn de initialen uit het logo van de club zichtbaar. Deze zijn zwart. Bovendien is het oprichtingsjaar van de club (1893) gedrukt onder deze initialen. De onderkant van de mouwen kent tevens zwarte details. Vanuit de oksel loopt een zwarte baan. De kleuren van het thuisshirt komen terug in een bies aan de uiteinden van de mouwen: blauw en rood. Het logo van Basel wordt op dit uitshirt versierd met een gouden kampioensster. De ster vertegenwoordigt de in het verleden 19 behaalde kampioenschappen. De rechterborst bevat een zwart adidas logo. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 verbonden aan de club en zal in ieder geval tot 2017 aan de club verbonden blijven. Het logo van hoofdsponsor Novartis versierd het midden van het shirt. Het Basel thuistenue bevat verder een wit short en witte kousen. Beide kledingstukken kennen ook kleuren die op het shirt terugkomen. Check hieronder foto's van het tenue.

FC Basel voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe FC Basel voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je het shirt van FC Basel ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers van de Zwitserse club, zoals  Xhaka, Delgado en Janko. Of check andere FC Basel producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het nieuwe FC Basel shirt in deze officiële STORE

of in de officiële voetbalshop

Fc -basel -shirt -uit -2016-2017

Basel Uitshirt 2016-2017

Basel Uitshirt 2016-2017 2