19 november 2020

Austin FC voetbalshirts 2021-2022

Austin FC en adidas hebben de nieuwe Austin FC voetbalshirts voor 2021 gelanceerd. De club debuteert in 2021 in de Major League Soccer, waardoor de Amerikaanse competitie vanaf komend seizoen uit maar liefst 27 clubs bestaat. Adidas is van alle clubs in de Major League Soccer de kledingsponsor en is dus ook verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Austin FC voetbalshirts 2021-2022. Zoals we van de Major League Soccer tenues gewend zijn, bevat ook dit tenue weer veel details en symbolen. Inmiddels is ook het Austin FC uitshirt gepresenteerd. 

Austin FC thuisshirt 2021-2022

Het Austin FC thuisshirt 2021-2022 is geheel in stijl van de clubkleuren van de voetbalclub uit Texas. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en groene banen. Het tenue is bovendien uitgerust met een brede, ronde hals en de onderkant van de mouwen bevatten een zwarte band. De drie adidas strepen prijken op de schouders van het voetbalshirt in het wit. Dit is ook de kleur van het adidas logo op de rechterborst. De badge van de nieuwe MLS club is ter hoogte van de linkerborst aangebracht. Al twee jaar geleden werd het Austin FC logo door de club, die haar thuiswedstrijden in het McCalla Place speelt, gelanceerd. De badge van Austin FC is een combinatie van zwart en fel groen. De neon groene tint verwijst naar de reuring in de stad Austin. Verder wordt de badge gekenmerkt door de boom met elf bladeren, verwijzend naar het elftal. De bomen in het logo betreffen twee eiken, die in elkaar verweven zijn. Dit symboliseert weer de band tussen de club en de stad. Het tenue bevat nog meer details. De binnenkant van de hals is bijvoorbeeld uitgerust met de tekst: ''ESTAMOS LISTOS'' (Wij zijn klaar). De onderzijde van het voetbalshirt bevat de tekst: ATX (Austin, Texas) EST 2021. De linkermouw van het tenue bevat de officiële Major League Soccer badge en deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van de club uit de Verenigde Staten. Verder is het voetbalshirt uitgerust met verschillende sponsoren. Hoofdsponsor YETI prijkt op het midden van het tenue en op de linkermouw prijkt het logo van Netspend. Het nieuwe tenue van Austin FC wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen van het tenue zijn ook zwart met groene adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn ook de Austin FC voetbalshirts uitgerust met de HEAT.RDY of AeroReady technologie. Beide technologieën zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door de selectie van de nieuwe Major League Soccer club.

Austin FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Austin FC voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf januari bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 89,95. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Major League Soccer voetbalshirts!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Austin FC thuisshirt 2021-2022

Austin FC thuisshirt 2021-2022

Detail Austin FC thuisshirt 2021-2022