Austin FC uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Austin FC uitshirt 2022-2023 heeft als titel ''The Sentimiento Kit.'' Dit nieuwe tenue werd vandaag officieel gelanceerd door de Amerikaanse club en kledingsponsor adidas. In het voetbalshirt speelt de club die vorig jaar haar debuut maakte op het hoogste voetbalniveau van de Verenigde Staten de Major League Soccer en bekerwedstrijden op vreemde bodem gedurende 2022 en 2023. In 2022 draagt de club van trainer Josh Wolff tijdens de thuiswedstrijden in het Q2 Stadium in Texas het Austin FC thuisshirt 2021-2022.

Austin FC uit shirt en tenue 2022-2023

''Verde'', de titel van het clublied van Austin FC, is inmiddels opgenomen in de harten en zielen van de supporters van de club. Het lied brengt alle supporters samen en om die reden hebben adidas en de club dit seizoen voor een mintgroen uitshirt gekozen. Voor de totstandkoming van het design van het nieuwe uittenue hebben de supporters, spelers en de community van de club nauw met elkaar samengewerkt om het ''Verde Es un Sentimiento'' tot leven te brengen. Het voetbalshirt is lichtgroen en verder afgewerkt met zwarte details. De V-hals en de adidas strepen zijn zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het voetbalshirt zijn zwart. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor YETI. Subsponsor Netspend prijkt op de rechtermouw van het nieuwe uittenue. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Dit betreft een monochroom logo. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/groen. Het Austin FC uitshirt 2022-2023 bevat verder ook verschillende andere details. De officiële MLS badge op de linkermouw is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt en aan de binnenkant van de hals staat een zin uit het clublied: ''Verde es un sentimiento.'' Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt een zwarte badge met daarin een print van Moontower in Austin. Het Austin FC uittenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtgroene adidas strepen. De kousen zijn lichtgroen met zwarte adidas stripes.

Zoals alle voetbalshirts van adidas zijn de Austin FC voetbalshirts ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Austin FC uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Driussi, Dominguez, Hoesen, Keller, Pereira, Urruti, Fagündez, Ring, Jhojan Valencia en nog meer spelers.

Austin FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Austin FC voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf maart bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 89,95. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Major League Soccer voetbalshirts!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Austin FC uitshirt 2022-2023

Austin FC uitshirt 2022-2023

Detail Austin FC uitshirt 2022-2023