Austin FC uitshirt 2021

Als eerste Major League Soccer voetbalclub heeft Austin FC het nieuwe uitshirt voor 2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Austin FC de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021. De club maakt dit jaar haar debuut op het hoogste niveau van de Verenigde Staten en speelt in de Western Conference. In november presenteerde de club  in samenwerking met adidas al het nieuwe Austin FC thuisshirt. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle clubs in de MLS.

Austin FC uit shirt en tenue 2021

Het Austin FC uitshirt 2021 doet denken aan de jaren ’90 voetbalshirts van adidas. Het uittenue bevat namelijk een zogenaamde adidas EQT collar. Dit is een combinatie van een v-hals en opstaande kraag. Een ander jaren ’90 detail zijn de drie adidas strepen. Deze staan namelijk niet horizontaal op beide mouwen, maar zijn verticaal op de rechter schouder geplaatst. Op het uittenue van Austin FC zijn deze groen. Het Austin FC uitshirt is wit met lichtgroene details, welke natuurlijke en verwijzing zijn naar de clubkleuren van de club uit Texas. Het adidas performance logo op de rechterborst is namelijk ook groen en datzelfde geldt voor het logo van sponsor YETI op het midden van het Austin FC uitshirt 2021. De linkerborst bevat de badge van de club in het zwart/groen. De linkermouw van het tenue is voorzien van de officiële MLS badge. Zoals bij ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft deze badge dezelfde kleuren als het voetbalshirt en in dit geval is de badge dus wit/groen. De andere mouw is voorzien van het logo van subsponsor NETSPEND. Een speciaal detail is nog verwerkt in de band aan de binnenzijde van de hals Hier bevindt zich een zwarte band met groen symbolen, die iconisch zijn voor de stad Austin en de supporters van Austin FC. Het Austin FC uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene adidas strepen.

Alle adidas voetbalshirts zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Austin FC tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Besler, Manneh, Romana Espitia en nog meer spelers.

Austin FC uitshirt bestellen

De nieuwe Austin FC voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf januari bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 89,95. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Major League Soccer voetbalshirts!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Austin FC uitshirt 2021

Details Austin FC uitshirt 2021