Austin FC thuisshirt 2023-2024

‘’La Voces Kit’’! Dat is de naam van het nieuwe Austin FC thuisshirt 2023-2024, dat vandaag door de club en kledingsponsor adidas officieel gepresenteerd werd. Qua design lijkt het voetbalshirt op het FC Barcelona thuisshirt 2021-2022, maar het voetbalshirt heeft een andere inspiratie. In het nieuwe tenue speelt Austin FC de Major League Soccer en bekerwedstrijden in 2023 en 2024. Dit seizoen wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen in het Q2 Stadium. Tijdens de uitwedstrijden draagt de club het Austin FC uitshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Austin FC voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs. Yeti is ook dit jaar de hoofdsponsor van de Amerikaanse voetbalclub.

Austin FC voetbalshirt 2023-2024

Het Austin FC thuisshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de verschillende stemmen binnen de community van Austin FC. Dit is de reden dat de groene en zwarte verticale banen op het voetbalshirt niet hetzelfde oppervlakte hebben, maar verschillende breedtes en lengtes.

Het voetbalshirt bevat ook witte details. De adidas trademark strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor de band op de zijkanten van het tenue, welke doorloopt over de onderkant van de achterzijde van het Austin FC voetbalshirt. De ronde hals van het tenue is zwart, evenals de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het zogenaamde 3BAR logo. Dit logo gebruikt adidas vanaf dit seizoen op alle tenues en bestaat alleen nog maar uit drie diagonale blokken. De linkerborst is voorzien van het clublogo en hoofdsponsor YETI staat op het midden van het tenue. De logo’s van AppleTV en Netspend staan op de mouwen. Het Austin FC voetbalshirt heeft ook nog een aantal speciale details. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de letters ATX, verwijzend naar de roots van de club: Austin – Texas. De binnenkant van de hals is uitgerust met het lijflied van de supporters: ‘’We will sing with you forever’’. Op de mouwen staan de Major League Soccer badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: groen/zwart. Het Austin FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Austin FC tenue.

Zoals alle adidas tenues zijn de Austin FC tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt.

Andy Loughnane, voorzitter van Austin FC, reageert op het design van de nieuwe voetbalshirts: ‘’Las Voces Kit is anders dan alle andere Major League Soccer voetbalshirts. Dit voetbalshirt toont de bezieling van Austin, terwijl het ook trouw blijft aan het typische DNA van de club: de groene en zwarte banen.’’ Austin FC speelt in 2023 de uitwedstrijden in het Austin FC uitshirt 2022-2023

Austin FC voetbalshirt bestellen

Het adidas Austin FC thuishirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95. Check ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts in deze winkels.  

Bestel dit voetbalshirt direct in de officiële adidas SHOP!

Austin FC thuisshirt 2023-2024

Austin FC thuisshirt 2023-2024

Austin FC thuisshirt 2023-2024

Austin FC thuisshirt 2023-2024