2 januari 2017

Atletico Mineiro voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Atletico Mineiro voetbalshirts voor 2017-2018 zijn afgelopen weekend gelanceerd door de club en de nieuwe kledingsponsor TOPPER. Twee weken geleden maakte Atletico Mineiro al bekend dat het contract met Dryworld beëindigd was. De Canadese kledingsponsor kampte met financiële problemen en kon daarom de club niet meer sponsoren. Dit was ook voor de Engelse club Watford de reden om afscheid te nemen van het merk en over te stappen naar adidas. Topper is dus de nieuwe kledingsponsor van Atletico Mineiro en lanceerde afgelopen weekend zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Braziliaanse Serie A club. We bespreken beide nieuwe shirts hieronder.

Atletico Mineiro thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Atletico Mineiro thuisshirt voor 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een crew neck en zijn de mouwen geheel zwart. Op de mouwen staat het logo van subsponsor MRV en ook subsponsor Vilma Alimentos versiert de mouwen. Hoofdsponsor van Atletico Mineiro is CAIXA, welke op het midden van het shirt staat. Op de rechter borst staat het logo van het Zuid Amerikaanse sportmerk Topper, terwijl op de andere borst het logo van de Braziliaanse club staat, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estádio Independência. Boven het logo van de club prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 2013. Verder bevat de rechter onderkant van het shirt nog een speciaal detail. Hier staat namelijk een afbeelding van een Galo. Dit is de bijnaam van de club. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met witte accenten. Dit zijn tevens de kleuren van de kousen.

Atletico -mineiro -thuis -shirt -2017-2018

 

Atletico Mineiro uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Atletico Mineiro uitshirt voor 2017-2018 is wit en heeft nagenoeg hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt bevat een ronde hals met een subtiele zwarte lijn. De sponsorlogo's en het logo van de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de Galo aan de onderkant van het shirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met zwarte accenten. Check hieronder de foto's van beide nieuwe shirts van Atletico Mineiro.

Atletico -mineiro -uit -shirt -2017-2018

De nieuwe Atletico Mineiro shirts en tenues voor 2017 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Braziliaanse club kopen. Wil je andere shirts en tenues van Zuid Amerikaanse club kopen? Check ze dan in deze online voetbalwinkel!

Atletico -mineiro -voetbalshirts -2017-2018