23 april 2021

Atlético Mineiro voetbalshirts 2021-2022

De Braziliaanse voetbalclub Atlético Mineiro en kledingsponsor Le Coq Sportif hebben vandaag het nieuwe Atético Mineiro thuisshirt 2021-2022 gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit Belo Horizonte de Campeonata Brasileiro Serie A, beker en Copa Libertadores thuiswedstrijden in het Estádio Governador Magalhães Pinto/ Mineirão gedurende 2021-2022. Sinds 2019 is het van origine Franse sportmerk Le Coq Sportif de kledingsponsor van Atlético Mineiro en ook dit seizoen is het merk weer verantwoordelijk voor de tenues en trainingskleding van de Braziliaanse voetbalclub.

Atlético Mineiro thuisshirt 2021-2022

Het Atlético Mineiro thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt bevat zwarte en witte verticale banen en is daarnaast uitgerust met een overlappende V-hals in de clubkleuren van de Brazilianen. Deze zwart/witte kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de linkerborst prijkt de badge van de club. De ster boven het logo verwijst naar het kampioenschap van 1971, dat dit jaar vijftig jaar geleden is. De andere borst bevat het logo van kledingsponsor Le Coq Sportif. Zoals vrijwel ieder Zuid Amerikaans voetbalshirt bevat het nieuwe Atlético Mineiro tenue de logo's van verschillende sponsors. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor Betano en op de mouwen het logo van MRV. De schouders zijn voorzien van het logo van Multimarcas en op de achterkant staan de logo's van Supermercados en Galo BMG. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Check hieronder de afbeeldingen van het nieuwe Le Coq Sportif Atlético Mineiro thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hulk, Ignacio Martín Fernández, Vargas, Tardelli, Zaracho en nog meer spelers. Deze nieuwe voetbalshirts kun je vooralsnog niet bestellen in Europa. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt om de Braziliaanse club mee aan te moedigen? Check het dan in deze fanshop! 

Atlético Mineiro thuisshirt 2021-2022

Achterkant Atlético Mineiro thuisshirt 2021-2022

Atletico Mineiro thuisshirt 2021-2022