9 april 2017

Atletico Mineiro voetbalshirts 2017-2018

De Braziliaanse club Atletico Mineiro heeft in samenwerking met kledingsponsor Topper nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Atletico Mineiro de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende komend seizoen. De club en de Zuid Amerikaanse kledingsponsor lanceerden tegelijkertijd een nieuw thuis- en uitshirt. In januari lanceerden beide partijen eerder al nieuwe shirts, omdat destijds snel geschakeld diende te worden. In januari nam Atletico Mineiro namelijk afscheid van kledingsponsor Dryworld, waardoor er op korte termijn nieuwe tenues geproduceerd moesten worden.

Atletico Mineiro thuis shirt en tenue

Het nieuwe Atletico Mineiro thuisshirt voor 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het shirt. Verder bevat het shirt komend seizoen een klassieke polo kraag. De mouwen bevatten ook zwarte en witte banen en zijn aan de onderkant uitgerust met een zwarte bies met daarin kleine witte streepjes. Op de borst prijken de logo's van Topper en de club. Boven het logo van de Brazilianen prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 2013. Subsponsor MRV versiert de rechter- en linker schouder en op de mouwen staat VIMA als sponsor. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwart/witte kousen.

Atletico Mineiro uit shirt en tenue

Het uitshirt van Atletico Mineiro heeft een wat simpeler design. Dit shirt is wit en bevat donker grijze mouwen met aan de onderkant een witte bies. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De logo's van CAIXA, Topper, de club en subsponsoren staan op dezelfde plek. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met grijze details.

In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Robinho, Cazares en Frederico. De Atletico Mineiro voetbalshirts van Topper kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Op zoek naar andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs? Check ze exclusief in deze WINKEL!