17 februari 2016

Atletico Mineiro voetbalshirts 2016

De Braziliaanse club Atletico Mineiro en de nieuwe kledingsponsor Dryworld hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2016 bekend gemaakt. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Atletico Mineiro de wedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2016. Het relatief onbekende Canadese merk Dryworld werd in januari als nieuwe kledingsponsor gepresenteerd door de club. We bespreken zowel het design van het nieuwe Atletico Mineiro thuisshirt als uitshirt.

Atletico Mineiro thuistenue 2016

Het thuisshirt van Atletico Mineiro wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen over het voetbalshirt. In dit shirt speelt de club de thuiswedstrijden in het Estadio Mineirao gedurende dit seizoen. De mouwen van het nieuwe voetbalshirt zijn geheel zwart. Verder bevat het shirt een rechte hals met zowel zwarte als witte accenten. Hoofdsponsor CAIXA versiert het midden van het voetbalshirt. Subsponsor MRV staat op de schouders. De rechter borst is uitgerust met het logo van de nieuwe kledingsponsor. Het logo van de club prijkt op de linker borst. Daarboven staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 2013. Het nieuwe thuistenue van Atletico Mineiro wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen met witte details

Atletico Mineiro uittenue 2016

Het nieuwe Atletico Mineiro uitshirt voor 2016 is overwegend wit en bevat een zwarte rechte hals met daaromheen zwarte accenten. Verder bevat dit shirt weinig opvallende details. De logo's van Dryworld, CAIXA en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Atletico Mineiro voetbalshirts 2016, waarin sterren als Pratto, Robinho en Datalo komend seizoen zullen schitteren.

De nieuwe voetbalshirts van Atletico Mineiro kan je vanaf medio april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports!

Atletico -mineiro -voetbalshirts -2016