10 juli 2018

AS Roma warming-up shirt 2018-2019 gebaseerd op voetbalshirt van Nigeria

Nike en AS Roma hebben afgelopen week een nieuw warming-up shirt gelanceerd. Een aantal weken geleden publiceerde de Italiaanse club al een speciaal Nigeria x AS Roma concept voetbalshirt van @rupertgraphic op Twitter wetende dat Nike snel een nieuw pre-match top voor de club zou gaan lanceren. Dit nieuwe shirt is nu bekend en heeft veel weg van het voetbalshirt waarin Nigeria speelde tijdens het WK van 2018 in Rusland. Dit nieuwe inloopshirt wordt door AS Roma gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder alle details!

Groen AS Roma X Nigeria warming-up shirt 2018-2019

Het nieuwe AS Roma warming-up shirt heeft dezelfde kleur als het voetbalshirt van Nigeria. Dat niet alleen! Het shirt heeft ook nog eens eenzelfde soort patroon over het pre match top. Het nieuwe AS Roma warming-ups shirt wordt namelijk gekenmerkt door de groene zigzagstrepen over de body van het shirt. Deze zigzag strepen lopen diagonaal en verticaal over het shirt en hebben twee tinten groen. Deze zigzagbanen zagen we eerder ook terug bij de warming-up shirts die door landen als Polen en Kroatië tijdens het WK gedragen werden. Het logo van Nike prijkt op de rechter borst en het logo van de club staat op de linker borst. Nike en Roma hebben al sinds 2014-2015 een verbintenis. Nike verzorgt sinds 2017 ook de voetbalshirts van het nationale elftal van Nigeria. Verder wordt het nieuwe warming-up shirt van Roma afgemaakt door een ronde hals. Ook in dit shirt is weer de Nike Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.  De foto hierboven betreft overigens niet het daadwerkelijke warmin-up shirt. Dit betreft het concept shirt dat eerder door AS Roma op social media geplaatst werd. Check hieronder wel de afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kluivert, Nainggolan, Florenzi, Dzeko, De Rossi en nog meer sterspelers. Check ook het gave thuisshirt van ''I Giallorossi.''

AS Roma warming-up shirt bestellen

Het groene AS Roma trainingsshirt voor 2018-2019 kan je alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het nieuwe shirt is € 55,-. Ben je geïnteresseerd in andere Roma producten? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste AS Roma trainingskleding altijd in deze winkel!